13 Telefon için MIUI 12 Final Sürüm Yayınlandı – Hemen Yükleyin

MIUI 12

Redmi, resmi Weibo hesabı üzerinden bir açıklama yapmış ve birkaç aydır ne zaman yayınlanır diye peşinden koştuğumuz MIUI 12 sürümünün bugün için yayınlanacağını duyurmuştu. Hem resmi Redmi hesabından hem de MIUI Weibo hesabından yapılan bu paylaşımın hemen arkasına o beklenen açıklama geldi.

MIUI Weibo hesabından final sürümün yayına açıldığı duyuruldu. Biz sadece Redmi modelleri için güncelleme gelecek diye yorumlarken, aralarında çok satan Xiaomi modellerinin de olduğu 13 telefon için MIUI 12 final sürümü yayınlandı. Bu 13 telefonu kullanan herkes için güncellemenin son sürümü dağıtıma çıkarıldı.

Bunu da Okuyun: Redmi, Yarın MIUI 12 Güncellemesini Yayınlayacak

MIUI 12 Alan Telefonlar Hangileri Oldu?

Güncelleme sabah saat 10:00’da duyuruldu. Mi 10 Pro üzerinden yapılan paylaşımda MIUI 12 final sürümünü alan telefonlar şöyle açıklandı:

Bu telefonlara sahip olan kullanıcıların dışarıdan ROM yüklemesine gerek yok. Güncelleme artık final güncellemesi. Bunun için OTA ile verildi. Yani telefon ayarlar kısmına girip, güncellemelere bakmanız yeterli olacak.

Artık parti parti güncellemenin geleceğini de söyleyelim. Yani MIUI 12 için bu 13 telefon sadece başlangıç. Bu 13 telefondan sonra ikinci partiye de güncelleme verilecek. Toplamda kaç parti şeklinde güncelleme dağıtılacak bilinmiyor ama yaz sonuna kadar çok sayıda Xiaomi ve Redmi modelinin güncelleme alacağını kesin söyleyebilirim.