Yeni RedmiBook İşlemcisi Kesinleşti – Yeni Modlar Geliyor

RedmiBook

26 Mayıs tarihinde Redmi Smart TV X ile beraber bir de bilgisayar tanıtımı yapılacak. Yeni RedmiBook serisi olarak gelecek bilgisayar hakkında ilk bilgiler yapılan paylaşımla görüntülenmişti.

Weibo paylaşımları devam ediyor. Son paylaşımlar bilgisayarların işlemcilerinin netleşmesini sağladı. Son paylaşımda ortaya çıkan yeni detaylar işlemciler oldu. Ryzen 5 ya da Ryzen 3 işlemci serisinin kullanılacağı düşünülüyordu ama görünen o ki farklı bir tercih yapılacak.

RedmiBook İşlemcisi AMD Ryzen 400!

Weibo paylaşımında kesinleşen işlemciler AMD Ryzen 400 serisi oldu. Performans açısından yüksek performans seviyelerini görebileceğimiz işlemcinin ısı ile performansının düşmemesi için yeni bir soğutma sistemi kullanılacak.

İkinci nesil bir soğutma teknolojisi olacak. Henüz soğutma içerisinde kullanılacak sıvı borularının detaylarını ve fan detaylarını bilmiyoruz. Bildiğimiz yeni nesil bir soğutma sistemiyle çıkış yapılacağı.

İşlemciye geri dönelim. Yüksek performanslı AMD Ryzen 400 işlemci her zaman en yüksek performans değerinde çalışmayacak. Kullanıcıların değiştirebileceği 3 farklı mod olacak. En düşük güce sahip olan mod “Sessiz” mod olacak. Normal görevler için bu mod kullanılacak ve bilgisayar sessiz çalışacak.

İkinci mod biraz daha fazla güç veren “dengeli” mod olacak. Biraz daha yüksek bir hız değeri elde edilecek. En hızlı mod ise “Tam Hızlı” mod olacak. Tamamen performans odaklı olan bu mod, işlemciden maksimum verim alınmasını sağlayacak olan mod.

Bunu da Okuyun: Mi Cloud Hesapta Yedeklenen Eski Cihaz Verileri Nasıl Silinir?

Tam hızlı moda geçiş yaptığınız zaman %34,5 oranında hız artışı olacağı açıklandı. Tabi bunu test etmek gerekecek. Yeni RedmiBook tanıtıldığında, performans testlerinin gelmesiyle beraber işlemci modlarının ne kadar işe yarayacağını öğreneceğiz.

RedmiBook hakkında diğer bilgileri merak ediyorsanız 26 Mayıs tarihinde sitemizi takip edin. Tanıtımla bilgileri vereceğiz.