Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok Bisiklet

Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok

Xiaomi, alt markaları aracılığıyla çeşitli spor aletlerinin üretimini yapıyor. Nadir olsa da akıllı cihazların yanında bu seriler için de yeni ürünler geliyor. Yeni ürünlerden birisi de Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok oldu.

Fitness bisikleti olan Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok, spor severlere hitap edecek güzel özellikleri ile sevilecek bir ürün.

Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok Özellikleri

Bisikletin arka kısımda tek geniş bir tekerleği bulunuyor. Bu tekerlek alüminyum. Alüminyum kullanılması bir yandan sağlamlığın artması anlamına geliyor bir yandan ise sessiz çalışma için artı sağlanıyor.

Fitness bisikletleri için en çok şikayet edilen sorun ses. Koşu bantlarında da bu var. Hareketli sistem aşırı sese neden oluyor. Mobi, bu sorunu çözmeyi başarmış. Alüminyum arka tekerlek özel yapısı sayesinde sadece 30 Db gürültü seviyesine sahip.

Evden egzersiz yapmak isteyenler için ek kurslar ve spor programları da oluşturulan bisikletin maksimum taşıma kapasitesi ise 120 kg. Bu maksimum taşıma kapasitesi. Ürünün ağırlığını merak edenler de olabilir.

Yine ağırlık konusunda da benzerlerinden daha hafif bir spor aleti sunuluyor. Ağırlık sadece 35 kg. Benzer ürünlerde 50 kg seviyesine kadar çıkan ağırlık değerleri bulunmakta.

Bunu da okuyun: Xiaomi Mi 10E Şaşırtıcı Bir İşlemci Kullanacak

Xiaomi Youpin Mobi Fitness Springbok bu özellikleriyle beraber 7 Mayıs tarihinde satışta olacak. İlk satış kampanyasıyla beraber 352 dolar fiyatla gelecek ürün, kampanyadan sonra 493 dolara satışa devam edecek. Kampanyanın geçerlilik süresi ilk hafta olacak. İlk haftadan sonra fiyat yükselecek.