Xiaomi Türkiye’den MIUI 12 Açıklaması Geldi

MIUI 12 2 5

MIUI 12 tüm ayrıcalıkları, artıları ve yeni yeni menüleriyle beraber tanıtıldı. Tanıtıldı ama Xiaomi’nin sadece kendi ülkesi olan Çin için tanıtıldı. Global versiyon tanıtımı için önce bilmece yayınlandı.

Yayınlanan bilmece içerisinde bir tarih gizliydi. Bilmeceyi sitemizden paylaşmış ve gizlenmiş olan tarihi duyurmuştuk. İşler bilmece ile sınırlı kalmadı. Bir gün sonra global versiyon bekleyişi son buldu ve 19 Mayıs tarihi açıklandı.

Xiaomi Türkiye MIUI 12 Tanıtımına Davet Ediyor

Bekleyiş yarın son bulacak. Yarın global MIUI 12 ile tanışacağız. Biz de sitemizde global sürüm ile gelecek tüm artılara ve tanıtım sonrasında açıklanan bilgilere yer vereceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI Çin Sürümü Ile Global Sürüm Arasındaki Farklar

Yakından merak edilen tanıtım için Xiaomi Türkiye tarafından gelen son paylaşımda bizleri heyecanlandırmaya yetti.

Xiaomi Türkiye Twitter paylaşımında, hem yeni sürüm için çok yakında geliyor açıklaması yaptı hem de tanıtım için saat verdi.

Paylaşılan Twitte göre MIUI 12, 19 Mayıs saat 15.00’te online etkinlik ile duyurulacak. Çin içinde yapılan tanıtım için de aynı yöntem kullanılmıştı. Yine online yine online.

Yeni sürümün lansmanını herkes izleyebilecek. Xiaomi Türkiye paylaşımında lansmanı izleyebileceğiniz linklere de yer veriliyor. Sadece YouTube değil birkaç farklı kanal üzerinde de canlı olarak global versiyonu izleyebileceğiz.

Online tanıtımda hangi telefonların güncelleme alacağı, hangi modellerin ne zaman güncelleme alacağı gibi önemli bilgilerin de paylaşılmasını bekliyoruz. Xiaomi Türkiye tanıtım sonrasında güncelleme takvimi için bilgiler de yayınlayabilir. Tüm bunlar için takipte olacağız.