Xiaomi Türkiye, 15 Mayıs Tarihinde Neler Tanıtacak?

Xiaomi Türkiye

Ülkemizde en aktif markalardan biri olmasa da yavaş yavaş etki alanını genişletmeye başlayan Xiaomi, yarın özel bir etkinlik düzenleyecek. Xiaomi Türkiye tarafında düzenlenecek olan etkinlikle beraber ülkemize yeni akıllı telefonlar sokulacak.

Ülkemizde de resmi olarak satışı yapılacak yeni modeller 3 adet ile sınırlı olacak. İlk telefon kısa süre önce pazara giren ve sevilmeyi başaran Xiaomi Mi Note 10 Lite olacak. Bu model Mi Note serisinin biraz daha uygun fiyatlı bir versiyonu ama özellikleri gerçekten dikkat çekici.

Snapdragon 730G işlemcisiyle gelen telefonun eğer Türkiye fiyatı rakip modellerden düşük olursa, hiç şüphe yok ki bu model çok satar. Türkiye fiyatı rakiplere karşı önemli bir kriter.

Xiaomi Türkiye Başka Hangi Telefonları Getirecek?

Snapdragon 730G işlemcili 6.47 inç ekranlı Xiaomi Mi Note 10 Lite göz hapsimizdeki ilk telefon olacak ama tek telefon olmayacak.

İki model daha geliyor. Bunlar Redmi Note Pro 9 ve Redmi Note 9s akıllı telefonları olacak. İki modelde iddialı, iki modelde satın alınacak telefonlar.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Global Tanıtım Saati Ve Tarihi Duyuruldu

Tabii ki fiyatlar çok çok önemli. Fiyatların yüksek olması satışların olumsuz etkilenmesine neden olabilir. Fiyatlar ve geri kalan satış detayları için cevapları 15 Mayıs tarihinde yapılacak online etkinlik ile alacağız.

15 Mayıs saat 15:00’da başlayacak olan etkinlikle sorularımız cevaplanacak. Biz de etkinliğin hemen sonrasında fiyatlardan ve satış tarihlerinden bilgi vereceğiz.

Exit mobile version