Xiaomi Redmi Note 9 Pro Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 2

Bekleyiş sona erdi. Türkiye’ye ne zaman geleceğini merakla beklediğimiz Xiaomi Redmi Note 9 Pro serisi, online bir lansman ile ülkemizde de duyuruldu ve satışa çıkarıldı.

Avrupa’da en çok satan akıllı telefonlardan biri olmaya aday olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro için açıklanan fiyatlar, ülkemizde de bu modelin çok satılmaya aday olduğunu göstermekte.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Versiyonları ve Fiyatları

Xiaomi Redmi Note 9 Pro için tek versiyon var. Telefonda yer alan RAM miktarı için 4 GB ve 6 GB seçenekleri duyurulmuştu.

Yurt dışında yapılan tanıtımda iki RAM seçeneği için de farklı depolama alanı seçenekleri ve fiyatlar duyurulmuştu. Fakat ülkemizde satılacak olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro için tek RAM versiyonu bulunacak.

4 GB RAM miktarına sahip olan versiyon satılmayacak. Sadece 6 GB RAM miktarına sahip olan telefon, iki farklı depolama alanı seçeneği ile satılacak. Ülkemizde alabileceğimiz versiyonlar:

olacak. Telefonların satışları Mi Store üzerinden, operatörler üzerinden ya da e-ticaret siteleri üzerinden yapılacak. Resmi Xiaomi Türkiye garantili olan telefonların Türkiye satış tarihi 15 Mayıs değil. Tanıtım 15 Mayıs tarihindeydi. Resmi satışların başlaması 25 Mayıs.

Bu modeli daha önce sitemizde değerlendirmiş ve özellikleri sizlere aktarmıştık. Yazımıza özelliklerin yer aldığı konumuzun linkini bırakalım.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Pro Serisi Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi Ve Şaşırtan Özellikler Göze Çarptı