Xiaomi Otix Phone Pro İsimli Bir Telefon Yolda

Xiaomi Otix Phone Pro 2

Xiaomi, farklılık peşinde. Teknoloji savaşının en büyük cephesi akıllı telefonlar. Farklılık peşinde olan bir markanın değişiklik için ilk ele aldığı kategori de akıllı telefonlar oluyor. Kendisini Xiaomi’nin çalışanlarından biri olarak tanıtan bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşım da farklılık peşinde olan markanın istediğini alacağını gösteriyor. Xiaomi Otix Phone Pro isimli farklılıksa gerçekten farklı bir akıllı telefon yolda.

Xiaomi Otix Phone Pro Yeni Arayüz Özelleştirmelerine Sahip Olacak

Şu an satışta olan Xiaomi akıllı telefonları ile kıyaslandığında yepyeni bir akıllı telefon gelecek. Kavisli ekranın bir seviye üstü olan sarmal ekranın kullanıldığı Alpha modelinden sonra yine sıfır çerçeve bir telefon gelecek.

Çerçeve yapısının değişmesi doğrudan arayüzü değiştirecek. Yine MIUI kullanılacak ancak daha da özelleştirilmiş, daha dinamik bir yapı bulunacak.

Buraya kadar anladık. Ama iddialarda farklı bir nokta var. Kendisini çalışan olarak tanıtan kullanıcı, cihaz içerisinde Snapdragon 865 işlemcisinin kullanılacağını belirtiyor. Snapdragon 865 işlemcisi amiral gemisi ama RAM desteği sınırlı. 16 GB destek var. Çalışanın söylediğine göre Xiaomi Otix Phone Pro, 18 GB RAM kullanacak.

Bunu da okuyun: Kapalı Beta Için MIUI 12 Beta 3 Sürüm Geldi

Burası biraz çelişkili. Bir de düşünsenize bir akıllı telefonda 18 GB RAM kullanılması nasıl bir şey olur. Fiyatı ne kadar yükseltir? Performans nasıl değişir? Olur da telefon tanıtılırsa, sorularımıza cevap alacağız.

Rusya ofisinde çalıştığı öğrenilen kullanıcının verdiği bilgiler hem çelişkili hem de sınırlı. Neden bu habere önem verdik. Çünkü Xiaomi farklı bir şeyler peşinde.

Yeni bir telefon serisinin gelmesi. Sıfır çerçeve yapısının benimsenmesi. Arayüzün daha da özelleştirilmesi. Bunlar markanın hedefleri arasında. Beklenen özellikleri karşılayan bir iddia gelmesi de haber niteliğinin taşınması anlamına gelmekte.

“Sizler daha hızlı şekilde güncel Xiaomi haberlerine ulaşmak isterseniz de, bunun için instagram.com/xiaomiblogcom/ adlı Instagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.”