Xiaomi MIJIA El Ütüsü Tanıtıldı – İşte Fiyatı

MIJIA el ütüsü

Akıllı ürünlerde sınır tanımayan daha ne çıkarabilir ki diye düşündüğümüz Xiaomi hızlandı. Her yeni üründe farklı bir adım atan Xiaomi, bu kez alt markası MIJIA’nın tanıttığı bir ürünle gündemde. Xiaomi MIJIA el ütüsü, hem kullanışlı hem de fiyatıyla şaşkınlık yaratmayı başarıyor.

Şimdi bir ütü düşünün. Su tabancasına benzer bir şekli var ve tek el ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Tasarımı aktaramayacağım sizi görsellere davet edeyim. Görselleri gördüğünüz zaman nasıl ilginç bir üründen söz ettiğimizi anlayacaksınız.

Xiaomi MIJIA El Ütüsü Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi’nin alt markası MIJIA tarafından üretilen ütü, tamamı beyaz kasa ile geliyor. Arka kısımda bir su haznesi var ve burayı çevirerek açıyorsunuz. Su hanesini doldurmanız yeterli oluyor. Buhar başlığı ise alüminyum bir panelden yapılmış ve hem dayanıklı hem de hızlı.

Arkadaki su tankı ve bu alüminyum başlık sayesinde saniyeler içerisinde 120 derece yüksek sıcaklıkta buhar üretilebiliyor.

120 derece yüksek sıcaklıkta buharı kısa sürede üretmek için mikro-süper şarj teknolojisi kullanılıyor. Boyutu küçük olmasına karşın 1200W güce sahip olan cihazın, sadece 30 saniyede ısınıyor ve kullanıma hazır hale geliyor.

Arkasındaki 160 ml su tankı çıkarıldığı zaman sadece 780 gram gibi bir ağırlığı olan MIJIA el ütüsü, yüksek buhar gücü ile tek seferde 6 gömleğe kadar ütüleme kapasitesine sahip.

Şimdi gelelim bu minik canavarın fiyatı. Her minik ürünün pahalı olmasına alıştık ama bu kez durum daha farklı. Yarın satışa çıkacak olan cihazın fiyatı sadece 14 dolar.

Bunu da Okuyun: Xiaomi EDON Katlanabilir Fan Tanıtıldı

Gördüğünüzde kesin almak isteyeceğinizi düşünüyorum ama satışların Çin ile sınırlı kalıp kalmayacağını kesin olarak bilemiyorum. Eğer e-ticaret sitelerine ürünün satışı ile ilgili bir haber gelirse, yazımızı buna göre yenileriz.