Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Xiaomi Mi Note 10 Lite 4

Xiaomi Türkiye, 15 Mayıs tarihli tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımda yeni telefonlar yerine, daha önce duyurulan ve Avrupa’da satışa çıkan modellerin Türkiye lansmanı yapıldı. Xiaomi Mi Note 10 Lite bu modellerden biri oldu.

Daha önce özellikleri konusunda detayları sitemizden de paylaştığımız telefon, iki farklı depolama alanı seçeneğiyle ülkemizde satışa çıkacak.

Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye Versiyonlar ve Fiyatlar

3 farklı versiyon ülkemizde satışa çıkacak ancak bu versiyonların teknik özellikler konusunda çok bir farkı olmayacak. İki model arasındaki tek fark depolama alanı seçeneğinde olacak. Üçüncü modelde ise RAM kapasitesinin arttığını göreceğiz.

Tercihe göre üçüncü versiyonu alan kullanıcılar yüksek RAM kapasitesi sayesinde biraz daha iyi bir performans elde edebilecekler. Bu 3 farklı versiyon için Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye fiyatları:

olarak açıklandı. Üç versiyon için renk seçenekleri de açıklandı. Türkiye’de modeller Geceyarısı Siyahı, Buzl Beyazı, Nebula Moru renk seçenekleri ile satılacak. Telefonu satın almak isteyen kullanıcılar Mi Store üzerinden ya da e-ticaret siteleri aracılığıyla modellere ulaşabilecek.

Fakat Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorsanız, kısa bir süre daha beklemeniz gerekiyor. Türkiye lansmanız 15 Mayıs tarihinde yapıldı ama satışlar hemen başlamadı. Satışların başlayacağı tarih bir 10 gün sonrasını gösteriyor. Resmi açıklamaya göre satışlar 25 Mayıs tarihinde başlamış olacak.

Sitemizde Xiaomi Mi Note 10 Lite modelinin Avrupa lansmanı sonrasında duyurulan özellikleri paylaşmıştık. Telefonun teknik özelliklerinde bir değişiklik olmadığı için tekrar teknik özellikleri paylaşmak yerine sizi teknik özellikleri açıkladığımız yazımıza alalım.

Merak edenler ve telefonu almak isteyenler için aşağı teknik özellikleri paylaştığımız yazımızın linkini ekliyorum.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Note 10 Lite Tanıtıldı! Nasıl Özellikler Var?