Xiaomi, Mi MIX için Sosyal Medya Hesabı Açtı

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIX serisini hatırlıyor musunuz? Hatırlamayanların sayısı çoktur. Seri uzun bir süredir yenilenmiyor. Seviyorduk bu Xiaomi Mi MIX modellerini Mıx 3 ile defter kapanmış gibi oldu. Özlediğimiz seri için yeniden kıpırdanma olduğunu söylesek nasıl olur? Heyecanlanmaya başlayanlar mutlaka olacaktır.

Heyecanlanmakta da haklısınız. Seriyi yeniden canlandıracak önemli bir hareket geldi. Yeni bir Xiaomi Mi MIX akıllı telefonunun ayak sesleri geliyor. Seri belki de yakın zamanda yeni üyesine kavuşacak. Sizi iyice meraklandırdığımıza göre geçelim yeni gelişmelere.

Mi MIX için Yeni Sosyal Medya Hesabı Açıldı

Xiaomi, yeni akıllı telefonları için sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı sever. Her yeni modelde ya da gelecek yeni bir modelde sosyal medya üzerinden paylaşım yapar. Bunun için genelde Weibo hesabını kullanır.

MIX serisi için de bu durum aynıydı. Weibo üzerinden yapılan paylaşımlarda yeni akıllı telefonlar için bilgiler paylaşılırdı. Xiaomi MIX hesabı üzerinden paylaşımlar yapılmaktaydı. Seriye ara verilince bu sosyal medya hesabı da aktif olarak kullanılmaz oldu.

Eski hesabı bırakan Xiaomi, yeni bir sosyal medya hesabı açtı. MIX Weibo olarak açılan yeni hesap önemli. Bu hesap gösteriyor ki seri yeniden canlandırılacak. Yeni modelin devam telefonu olarak gelecek olan MIX 4 olmasını beklemekteyiz.

Bunu da Okuyun: Kullanıcı Verilerini İzlemede Yeni Perde – Xiaomi Güncelleme Sundu

Gelir mi? Ne zaman gelir? Sorular cevapsız. Sadece sosyal medya hesabının açılması bile yeterli. Bu serinin iptal edilmediğini ve elinde sonunda yeni bir cihaz göreceğimizi gösteriyor. Henüz paylaşımlar olmadığı için bu telefonlar hakkında tüyoları da elde edemedik.

Ekran altı kamera gibi göz alıcı yeniliklerin bulunması söz konusu olacak olan Xiaomi Mi MIX 4 için detay paylaşımı yapılırsa, bu Weibo sayfası üzerinden ortaya çıkacaktır.

Exit mobile version