Xiaomi Mi MIX 4 İki Farklı Versiyon ile Gelecek

Xiaomi Mi MIX 4 3

Xiaomi Mi MIX serisi, ilk modelinden mevcut son modeline kadar farklı yapısı ile dikkat çeken bir seri oldu. Çok uzun bir süredir Xiaomi’nin bu seriye yeni bir model eklemesini bekliyoruz. Ne telefonlar geldi geçti Xiaomi Mi MIX 4 tanıtılmadı. Bir süredir beklenen telefon hakkında sevindirici gelişme geçtiğimiz hafta geldi.

Biz de sitemizde bu yönde geliştirmelerin yer aldığı bir haber paylaşmıştık. Xiaomi, Mi MIX için yeni bir sosyal medya hesabı açmıştı. Weibo üzerinden açılan hesap, umutları yeniden yeşertmişti. Umutların yeniden filizlenmesinden sonra bu kez Twitter üzerinden Xiaomi Mi MIX 4 için önemli bir paylaşım geldi.

Xiaomi Mi MIX 4 Verthandi ve Apollo Versiyonnlarıyla Gelecek

Paylaşıma göre tek bir Xiaomi Mi MIX 4 gelmeyecek. Aynı telefonun iki farklı versiyonu olacak. İki versiyon için farklı isimlendirme yapılacak. Verthangi ve Apollo isimlerinin neyi ifade edeceğini bilemiyoruz ama isimlerine yakışır özelleştirmeler olacağı kesin.

Her iki modelin ortak paydada buluştuğu nokta ise ekranlar olacak. Ekranlar gerçekten önemli. Xiaomi Mi MIX serisi bunu başardı. Hiçbir marka çerçevesiz ekran kullanmıyorken Xiaomi, bu konuda denemeleri MIX modelinde yapmıştı.

Bunu da okuyun: Xiaomi Mi Mix 4’Ün İlk Gerçek Görüntüleri Sızdı

İki versiyonun ekranı ortak payda ama özellikler nasıl olacak? Sızıntılara göre iki ekranda 120 Hz yenileme hızıyla gelecek. Telefonun neredeyse arka kapağına kadar uzanan bir yapı olacak. Yani maksimum derece kavisli ekran bizlerle buluşacak.

Alpha modelinden marka biraz deneyimli. Bu yönde bir özelleştirme ya da arkaya doğru uzanan ekran çok sürpriz olmaz. Bu yapıyı sağlamak için iki versiyonda da AMOLED ekran olacak.

İşlemci, telefona güç verecek sistem ve Xiaomi Mi MIX 4 tanıtım tarihi için yeni bir sızıntının çıkmasını bekleyeceğiz. Ekran özellikleri ile yetiniyoruz. 🙂