Xiaomi Mi Hesabı Nasıl Silinir?

Xiaomi Mi hesabı silme

Xiaomi Mi hesabı, markanın servislerini kullanmak için gerekli olan bir hesaptır. Bunu Google hesabı ya da Apple ID ile eş tutabilirsiniz. Çevrim içi çeşitli kaynaklardan yararlanmak için bu hesapları kullanıyoruz ve bu hesaplar bir nevi cihazımızda ki kimlikler oluyor.

Xiaomi gibi markalar da artık kendi servisleri için kendi hesaplarını sunuyor. Mi hesabı bunun sonucunda ortaya çıkmış olan bir hesap ve tıpkı Google hesapları gibi Xiaomi akıllı telefonlarında kullanılabiliyor.

Her ne kadar kullanışlı olsa da bazı kullanıcılar telefon değiştirdiklerinde ya da Xiaomi servislerinden artık yararlanmak istemedikleri zaman Xiaomi Mi hesabını silmek isteyebiliyorlar.

Hesabı açmak kadar Mi hesabı silmek/kaldırmak için bazı işlemler var. Bu yazımızda hem Mi hesabından daha detaylı bilgi vereceğiz hem de hesabı silmek isteyen kullanıcılar için bir rehber hazırlayacağız.

Xiaomi Mi Hesabı Avantajları Neler?

Önce şuna karar vermek gerekir. Bu hesabın bize sağladığı avantajlar neler? Gerçekten biz bu hesabı silmek istiyor muyuz ya da avantajlarını biliyor muyuz?

Bilinmesi gereken ilk bilgi zorunlu kullanımlar. Xiaomi hizmetlerine erişmek için mutlaka Xiaomi Mi hesabınız olmalı. Android telefonlar olduğu için kullanılan Google hesabı burada yeterli değil. Mutlaka Mi olmalı. Bir maddeleme yapmak istersek, hesap ile yapabilecekleriniz;

Bunu da Okuyun: Mi Cloud Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tüm bu ayrıcalıklardan vazgeçmek ve Xiaomi Mi hesabını silmek istiyorsanız, yazının geri kalan kısmı direkt olarak size hitap ediyor.

Xiaomi Mi Hesabı Telefondan Kaldırmak

İki farklı işlem var. İlk işlem Mi hesabını telefondan kaldırmak olmalı. Bu hesabınızın silinmesini sağlamaz. Sadece hesabınızın telefonunuzdan kaldırılması anlamına gelir. Ama ilk olarak bu işlemi yapmanızı öneriyoruz.

Artık telefonumuzdaki Mi hesabının kaldırılmasını sağladık. Xiaomi Mi hesabı silme işlemine geçebiliriz.

Xiaomi Mi Hesabı Tamamen Silmek

Hesaptan sadece çıkış yaptık. Hesap silinmedi. Şimdi yapmamız gereken hesabımızı silmek.

Xiaomi Mi hesabı kalıcı olarak silindi. Tüm verilerinizin silineceğini unutmayın. İşlemleri yapmadan önce önemli bir veri varsa yedekleyin.