Xiaomi Mi Band 5 Çıkış Tarihi Netleşti

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band bileklikleri görmeye çok alıştık. Her sene yeni bir bilekliğin geleceğine neredeyse emin bir şekilde bekliyoruz. Xiaomi bu beklentiye karşılık vermeyi ihmal etmiyor. Tabii ki sürekli değil ama en azından düzenli olarak tanıtımlar yapılıyor. Seride son beklentimiz Xiaomi Mi Band 5.

Çok daha güçlü bir akıllı bileklik olacak Xiaomi Mi Band 5 bu senenin gözde ürünlerinden biri olmaya aday olacak. Ardı ardına gelen bilgiler bunu gösteriyor. Özellikleri tamam ama bu seri ne zaman çıkacak? İşte çıkış tarihi için de yeni bir bilgi geldi.

Xiaomi Mi Band 5 Tanıtımı Ne Zaman?

Weibo’da paylaşılan ve saate ait olduğu söylenen yeni bir sayfa görseli, tanıtım tarihinin gözükmesini sağladı. Görselde yer alan tarih 11 Haziran. Bu tarih sürpriz değil. Xiaomi Mi Band 4 için de hemen hemen aynı sürelerde tanıtım yapılmıştı. Yine tanıtım Haziran ayında olmuş ama Haziran’ın ilk haftasında yapılmıştı.

Bu sefer az da olsa bir gecikme olacağı ama yine Haziran ayında yeni bilekliğin tanıtılacağı anlaşılıyor. Tanıtımda iki versiyon olacak. Ana versiyonun yanında Smart akıllı bileklikleri de satışa çıkacak.

Smart versiyonunda Amazon Alexa gibi önemli bir özellik olacak. Smart versiyon sanal asistan ile desteklenecek ama iki bileklik için de güzel artılar olacak. Mesela artık 11 spor modu özel olarak tanınacak ve bu spor modlarının verileri toplanabilecek.

Ekranlar büyüyecek. 1.2 inç ekran kullanılacak ve bu bir akıllı bilekliğin rahat kullanılması adına gayet iyi bir değer. Eski bileklik 0.95 inç ekran kullanıyordu. 0.95 inç ekran bile kullanım deneyimini olumsuz etkilemiyordu. Ekranın daha da büyümesi, çok daha önemli bir iyileştirme yapılması demek oluyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 5G’yi VR Teknolojisi Ile İnceleyebilirsiniz

Xiaomi Mi Band 5 hakkında bildiklerimiz, buz dağının sadece görünen kısmı. Geri kalan sırları öğrenmemiz için 11 Haziran tanıtımını izleyeceğiz. Ülkemizde de çok satılacak yeni bir bilekliğe hazırlanıyoruz.