Xiaomi Mi A3 Android 10 Güncellemesi Avrupa’da!

Xiaomi Mi A3 Android 10 2

Xiaomi Mi A3, güncelleme konusunda markayı en çok yoran akıllı telefonlardan biri oldu. Android 10 güncellemesi bir yayınlandı bir çekildi. Önce güncelleme Çin için sunuldu. İlk sürümde çıkan hatalar nedeniyle Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi geri çekildi.

Düzenlemenin sonrasında bir kez daha güncelleme yayınlandı. İkinci güncelleme de sorun yaratmış ve geri çekilmişti. Son olarak üçüncü güncelleme yayınlanmış ve Çin kullanıcıları için başarı sağlanmıştı.

Güncellemenin Avrupa’daki kullanıcılar için ne zaman yayınlanacağını bekliyorduk. Beklediğimiz haber geldi. Güncelleme artık Avrupa’da ve çok yakında Türkiye’de de indirilebilecek.

Xiaomi Mi A3 Android 10 Güncellemesi OTA Üzerinden Dağıtılıyor

V11.0.1.0.QFQEUXM numaralı yeni güncelleme, Avrupa’daki kullanıcılar için yayına açıldı. Güncelleme Nisan ayının son güvenlik yamalarını da getiriyor.

Bu kez markanın işi sıkı tuttuğunu da söyleyelim. Yayınladım güncellemeyi herkes indirsin gibi bir durum oluşmadı. Güncelleme belli sınırlar içerisinde yayınlandı. İlk etapta seçilen kullanıcı toplulukları için OTA üzerinden yeni sürüm sunuldu.

Sadece seçili cihazlar için OTA üzerinden güncelleme sunuldu ve kullanıcıların bu güncellemeyi yaymaması istendi. Eğer güncellemenin sunulduğu topluluklarda herhangi bir sıkıntı çıkmazsa, Çin serisinde olduğu gibi güncellemeyi geri çekme gibi bir durum oluşmazsa, herkese yeni güncelleme gelecek.

Bunu da Okuyun: 30 Milyon Barajını Aşan Telefon Redmi Note 8!

Olumlu geri bildirimlerin gelmesinin ardından güncelleme herkese açılacak ama tarih yok. Sadece Xiaomi Mi A3 Android 10 Avrupa sürümünün hazır olduğunu ve belli kullanıcılar için testlerin de başlamış olduğunu kesin olarak söyleyebiliyoruz.

Xiaomi test süresini uzatmamak için elinden geleni yapacaktır. Çünkü bu güncelleme gerçekten çok gecikti. Hatalar meydana çıktı, sürüm geri değiştirilmek zorunda kaldı ve gecikme yaşandı.

Süreyi daha da uzatmamak adına bu kez işler biraz daha sıkı tutulacak gibi. Avrupa sürümünde de güncellemenin iptal edilmesi ve geri çekilmesi gibi bir durum olursa, Xiaomi Mi A3 için Android 10 serüveni kalıcı olarak son bulabilir. Telefonun kararlı bir şekilde çalışmasını engelleyecek sorunlar çıkması beklenmiyor.

Exit mobile version