Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Avrupa’da Satışa Çıkacak

Xiaomi Mi 10 Lite Zoom

Mart ayında yapılan tanıtımın meyvesi olan Xiaomi Mi 10 Lite Zoom, lansman sırasında Çin için satışa çıkacak olarak açıklanmıştı. Çin’de satılacak olan telefonun Lite versiyonu ise Avrupa için de gelecek olarak duyurulmuştu.

İlk versiyon için Avrupa pazarı satışları beklenen durum ama Zoom için Avrupa satışlarının yapılıp yapılmayacağı bilinmiyordu.

Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Avrupa satışları da başlayacak

Xiaomishka adına sahip olan bir Twitter hesabı üzerinden yeni telefonun Avrupa’da satışa çıkacağı haberi verildi. Avrupa’da satışa çıkacak olan cihazın model numarasına kadar paylaşılmış. M2002J9E model numarasıyla satışa çıkacak olacak telefonun Lite modelinden tek farkı kameraları olacak.

Zoom versiyonunda kameralar daha gelişmiş. Ana arka kamera değişiyor mu diye soracak olursanız değişmiyor. 48 MP baş kamera. 48 MP bu kamera Lite versiyonunda da olan kamera.

Zoom telefonunda farklı olarak 5x optik ve 50x dijital zoom değeri bulunan 8 MP telefoto kamerası var. Ana telefoto kamerası 2 MP makro çekim kamerası ve 8 MP ultra geniş açılı kamera ile destekleniyor.

Bunu da Okuyun: Redmi 10X Modeli Geliyor – Yeni Telefon Ortaya Çıktı

4 arka kamera daha gelişmiş ve daha net bir performans sunmakta. Performans değeri yüksek olan kameraların dışında nasıl değişimler var derseniz değişim yok.

Ya fiyat nasıl olacak? Fiyat biraz daha yüksek olacak elbette ki. Xiaomi Mi 10 Lite modelinde 349 Euro başlangıç fiyatı duyurulmuştu. Bu sadece başlangıç fiyatı olarak duyurulan rakamdı.

Xiaomi Mi 10 Lite Zoom için başlangıç fiyatı ise 399 Euro olacak. Xiaomi fiyat açıklamadı ama, aynı Twitter paylaşımında gösterilen fiyat 399 Euro rakamını işaret ediyor. Versiyonlara göre fiyatların nasıl değişeceğini satışlar sonrasında anlayacağız.