Xiaomi Mi 10 5G’yi VR Teknolojisi ile İnceleyebilirsiniz

Xiaomi Mi 10 5G

Xiaomi Mi 10 5G, üst seviye akıllı telefonlarda yeni temsilcilerden biri. Xiaomi’nin rakiplerine göz dağı verdiği akıllı telefon için açıklanmayan bir bilgi yok. Tanıtım yapıldı ve fiyat dahil olmak üzere detay bilgiler verildi.

Tanıtım yapıldı ama Xiaomi, amiral gemisini daha ön plana koymak ve kullanıcıların daha fazla ilgisini çekmek istiyor. Bu da bir satış stratejisini gerektiriyor. Yapılan reklam çalışmaları bir yana farklılık oluşturarak hem telefonu daha iyi anlatmak hem de kullanıcıların ilgisinin daha fazla çekilmesi sağlayacak adımlar aranmakta. Yeni oluşturulan VR sayfası güzel bir örnek.

Xiaomi Mi 10 5G VR Sayfası Telefonu Daha İyi Tanımanızı Sağlayacak

Tamamen bu telefona özel olarak hazırlanan VR sayfasında telefonun tüm detaylarını görebiliyorsunuz. Her açıdan telefonu görebilmeniz için 360 derece dönüşe izin veriliyor. Ekranda kameranın yerleşiminin nasıl olduğunu, arka tarafta kamera diziliminin nasıl olduğunu net bir şekilde inceleyebiliyorsunuz.

İsterseniz renkler için değişiklik yapabiliyorsunuz. Gri ve yeşil renklerinin telefonda nasıl durduğu en iyi şekilde deneyimlenebiliyor. Sayfada sadece telefonun tasarımının nasıl olduğuna ilişkin bilgi edinilmiyor.

Ayrıca kamera teknolojisi hakkında da detaylı bilgi almak mümkün. Bir de iç aksam modu sayfaya yerleştirilmiş. İç aksam moduna geçtiğiniz zaman, telefon parçalara ayrılıyor ve iç donanımda olan tüm parçalar hakkında bilgi elde edilebiliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, MIUI 12’Ye Çok Konuşulacak Yeni Özellikler Ekledi

İşlemciler hakkında mı bilgi almak istiyorsunuz o zaman işlemciye tıklamanız gerekiyor. Batarya hakkında mı bilgi almak istiyorsunuz o zaman bataryaya tıklamanız lazım.

Xiaomi Mi 10 5G iç ve dış tasarımını en ince detaylarına kadar gösteren sayfanın özellikler için bir liste sunduğunu da eklemiş olalım. Tüm teknik bilgileri bu sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz. Snapdragon 865 işlemci, RAM, kameralar, hızlı şarj teknolojileri gibi her detay hakkında bilginin bulunduğu sayfa direkt olarak satın alma linkine de yönlendirme yapabiliyor.

VR sayfasına ulaşmak ve sayfayı incelemek istiyorsanız buradaki bağlantıya gidebilirsiniz.