Xiaomi GF Joint Kredi Kartı Duyuruldu

Xiaomi GF Joint

Akıllı telefon firmalarının kredi kartlarına yeni örnekler ekleniyor. Apple Card sonrasında bu sektör açıldı. Diğer markaların kendi kredi kartları için adımlar atması beklenen bir durumdu. Ne yalan söyleyelim böyle bir adımı atmasını beklediğimiz firma Xiaomi değildi. Ama başı çeken firmalardan biri Xiaomi oldu. Xiaomi GF Joint kredi kartı için duyuru yapıldı.

GF Credit Card ile UnionPay arasında yapılan ortaklıkla beraber Xiaomi GF Joint kredi kartları duyuruldu. Çok avantajlı bir kredi kartını işaret eden yeni ürün, Xiaomi ürünlerini tercih edenlere de büyük ayrıcalıklar kazandıracak.

Xiaomi GF Joint Kart Hediyeler Dağıtacak

Tam olarak malzeme açılmadı ama kredi kartının özel bir malzemeden üretildiği duyuruldu. Bu özel malzeme üzerine kart kullanıcılarının bilgilerini girmek için lazer ile işleme uygulanacak. İsim, kart numarası gibi bilgiler kart üzerine uygulanacak.

Kartın aşınmasını engellemek için özel bir kaplama kullanılması da beklenmekte. Böylece çok uzun ömürlü bir kredi kartı kullanılmış olacak.

Kartın alışverişler için de önemli avantajları bulunmakta. Kart ile alışveriş yaptığınız zaman ekstra hediyeler kazanacaksınız ve ekstra fırsatları elde edeceksiniz. Çin’de geçerli olduğu için Yuan cinsinden bir hesaplama yapılmış.

Üç seferlik 199 yuanlık alışveriş yapmanız durumunda hediye kazanacaksınız. Her ay 3 sefer yapılan 199 yuanlık alışverişe verilecek olan hediyenin ne olacağı konusunda bir bilgi yok. Akıllı bileklik olabilir, kılıf olabilir, benzeri ürünler olabilir. Bir hediye verilecek.

Bunu da Okuyun: Seri Güncellendi! Xiaomi Mi AirDots 2 SE Tanıtıldı

Xiaomi GF Joint kartın fırsatları bununla da sınırlı kalmayacak. Kartı aldığınız ilk 3 ay süre içerisinde 99 yuanlık alışveriş yaparsanız, tek seferlik olmak için 50 yuanlık çek kazanılacak.

Fırsatları oldukça fazla olan kredi kartının Xiaomi cüzdan uygulaması üzerinden alınması mümkün. Şu an için sadece Çin’deki kullanıcılar kartı alabilecek. Kesinlikle kart Avrupa’da da geçerli bir kredi kartı olacak ama zamanını bilemiyoruz. Diğer markalar da aynı stratejiyi uygulamış ve ilk olarak kendi ülkeleri için kullanımlara başlamıştı.