Xiaomi EDON Katlanabilir Fan Tanıtıldı

Xiaomi EDON

Benzersiz bir ürün mü arıyorsunuz? İlk bakacağınız marka Xiaomi olmalı. Sürekli yeni bir ürün çıkaran marka farklılık tanımını en iyi şekilde ortaya koyan Xiaomi EDON katlanabilir fanı tanıttı.

Akıllı ev ürünleri içerisinde sayabileceğimiz Xiaomi EDON katlanabilir fan, hem çok kullanışlı hem de yaz aylarında gerçekten işe yarayacak bir ürün. Xiaomi ürünün pratik olması için her şeyi düşünmüş. Bunun için bazı özelleştirmeler yapmış ve bu özelleştirmeler sonucunda da gerçekten işlevsel bir cihaz ortaya çıkmış.

Xiaomi EDON Katlanabilir Fan Özellikleri Neler?

Dairesel bir fan düşünün. Bu fanın en büyük özelliği katlanabilir olması. 120 derece hareket gerçekleştirebilen fan başı sabit ama isterseniz ayaklığı açarak fanın standart bir vantiratör boyutuna gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Tek yönlü katlanabilirlik yok. İsterseniz tam olarak cihazı açmıyorsunuz da belli bir seviyeye kadar ayaklığı açıp yarım boyda da cihazı kullanabiliyorsunuz. Zaten bu yönüyle oldukça kullanışlı bir fan var. Tamamen katladığınız zaman fan küçücük bir boyuta düşüyor ve rahatlıkla taşınabilir hale geliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Ön Kamera Sistemini Değiştiriyor

Sadece fan olarak değil, cihazı tamamen katlayarak nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz. Su haznesi bulunuyor ve bu hazne içerisine su koyup nemlendirici modunu da açabiliyorsunuz. Böyle baktığımız zaman çok yönlü bir fan.

[bs-embed url=”https://youtu.be/eD8M6b1EI6s”]https://youtu.be/eD8M6b1EI6s[/bs-embed]

Cihazın tüm kontrollerini üzerinde yer alan LED ekran üzerinden yapıyorsunuz. Bu ekranda fan dereceleri, nemlendirici özelliği gibi birçok özelliği ayarlayabiliyorsunuz. Dokunmatik ekranı kullanmak için her seferinde fanın yanına gitmek yorucu olabilir. Xiaomi EDON için bu ihtimalde düşünülmüş.

Cihaz için bir kumanda veriliyor ve 80 metreye kadar bu kumanda üzeriden tüm kontrolleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Mini kumanda için fan üzerinde manyetik bir alanda bırakılmış. İşiniz bittiği zaman, kumandanın kaybolmasını engellemek için bu manyetik alana takabiliyorsunuz.

Sadece 1,5 kg ağırlığı bulunan katlanabilir fanın fiyatı ve satılacağı ülkeler için ise kesin bilgiler yok. Ülkemize bu tür cihazlar genelde ithalatçı garantisi ile geliyor. Yani bir aracı ile gelmekte.