Xiaomi CEO’su Lei Jun iPhone Tercihi ile Sosyal Medyada Gündem Oldu

Xiaomi CEO'su Lei Jun

Xiaomi CEO’su Lei Jun, sosyal medyayı çok sık kullanan yöneticiler arasında. Yeni bir telefon tanıtılmadan, yeni bir ürün sunulmadan önce ünlü ismin mutlaka paylaşımlar yapmakta. Ciddi bir takipçi kitlesi de bulunan ünlü CEO’nun en çok kullandığı platform ise Weibo.

Weibo üzerinden yaptığı paylaşımlar bir hayli ilgi çeken ünlü ismin son paylaşımı ise başına iş açtı. Sosyal medyada gündem olmasına neden olan paylaşımda Lei Jun’un rakip firma telefonu iPhone kullandığı ortaya çıktı.

Lei Jun iPhone ile Paylaşım Yaptı

Weibo, Twitter’a çok yakın benzer yapıda bir sosyal medya uygulaması. Twitter kullananlar bilir. Twitter üzerinde yapılan paylaşımların hangi cihaz ile yapıldığını gösteren bir sistem var. Aynı sistem Weibo’da da kullanılıyor.

Ünlü CEO’nun yakalanmasına neden olan bu özellik oldu. Bu özellik sayesinde ünlü ismin hangi cihazla paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Bilgiye baktığımız zaman paylaşımın iPhone ile yapıldığı anlaşılıyor.

Paylaşımın rakip firmanın telefonu ile yapılması sosyal medyada da gündem oldu. Olay sosyal medyaya taşınınca CEO Lei Jun paylaşımı hemen kaldırdı.

Bunu da Okuyun: 3 Yeni RedmiBook PC Listelendi – Her An Tanıtılabilir

Tabii sosyal medyanın hızına yetişmek mümkün değil. Paylaşım kaldırılmış olsa da ekran görüntüleri çoktan alınmış ve internet dünyasında yayılmış oldu. Konu hakkında ünlü isim tarafından ek bir bilgi ya da açıklama gelmedi.

Defalarca benzer paylaşımlar yapıldı. Başka markaların CEO’ları da rakip firmaların cihazları ile defalarca yakalanmıştı.