Xiaomi Black Shark 3 Serisi 8 Mayıs’ta Avrupa’da Piyasaya Çıkacak

Xiaomi Black Shark 3 Serisi 8 Mayıs'ta Avrupa'da Piyasaya Çıkacak

Xiaomi’nin oyun telefonu serisi olan Black Shark, bomba gibi telefonlarla Mart ayında Çin’de piyasaya çıkmıştı. Şimdi bu telefonların 8 Mayıs tarihinde Avrupa’da da piyasaya çıkması bekleniyor.

Xiaomi’nin Black Shark serinin iki telefonu, Mart ayında tanıtıldı ve Çin’de piyasaya sunulmaya başladı. Peki, bu telefonlar hangileri? Elbette ki Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro. Bu serinin Avrupa’daki fiyatı ile ilgili elimizde henüz net sonuçlar yok ancak tahmin yürütmek mümkün. Bu tahmine göre bakıldığında ise, serinin orta sınıfa göre uygun bir akıllı telefon serisi olması beklenmiyor. Bu nedenle daha rekabetçi olacağını net şekilde söyleyebiliriz.

Black Shark 3 ve Özellikleri

Black Shark, oyun telefonu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Çünkü bu dikkati hak edecek derecede önemli özellikleri içerisinde barındırıyordu. Genel anlamda baktığımızda ise, Black Shark 3 serisinin de bu övgüyü hak ettiğini söyleyebiliriz. Peki, bu serinin özellikleri nelerdir? Sizlere bunlardan bahsetmeye çalışalım.

Black Shark 3 Pro modelinde ise aşağıdaki özellikler farklılaşmaktadır:

Oyun telefonu sektöründe önemli bir başarıya imza atan ve Xiaomi’nin alt markası olan Black Shark, adını sıkça duyurmaya devam ediyor. Özellikle son çıkan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro akıllı telefonlarında, bunu net bir şekilde söylemek mümkün. Sizler daha hızlı şekilde güncel Xiaomi haberlerine ulaşmak isterseniz de, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı İnstagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.