Xiaomi 45W Şarj Aletini Tanıttı

Xiaomi 45W

Xiaomi, çok amaçlı ürünler geliştirmeyi seviyor. Bu ürünler hem daha kullanışlı oluyor hem de sorun çözme odaklı oluyor. Böyle ürünlere bir yenisi daha eklendi. Çok amaçlı 45W şarj cihazı tanıtıldı.

Xiaomi 45W Şarj Cihazının Özellikleri

Yeni şarj cihazı çok amaçlı diyoruz çünkü bunun önemli bir nedeni var. Yeni cihaz sadece standart şarj cihazı olarak kullanılmıyor. Bununla beraber bir de taşınabilir şarj cihazı olarak kullanılabilmekte.

Toplamda 6700 mAh değerinde taşınabilir şarj cihazı olarak kullanılabilen cihaz, oldukça kullanışlı. 6700 mAh değerinde batarya bittiği zaman, ya da bitmeden ürünü standart şarj cihazı olarak da kullanabiliyorsunuz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, MIJIA Smart Kettle Pro Modelini Tanıttı

Bağlantı teknolojisinde de yine iki farklı seçenek destekleniyor. Hem USB A bağlantısı var hem de hızlı şarj için USB C bağlantısı var. İki farklı bağlantının olması, aynı anda iki cihaza kadar şarj edilebilmesine de olanak sağlıyor. Fakat aynı anda iki cihaz şarj ederken performans biraz düşebiliyor.

Yeni Xiaomi 45W şarj aletinin maksimum performansa çıktığı zaman, 45W hızlı şarjı desteklemesi de yine büyük bir artı. Telefonunuzda kullandığınız bataryaya göre değişiklik gösterir ama kısa sürelerde tam şarj elde edilebiliyor.

Taşınabilir batarya ve aynı zamanda hızlı şarj özelliği bulunan bir adaptör olarak kullanabileceğiniz cihazı satın almak için 23 dolar civarında bir ödeme yapmak gerekiyor. Avrupa’da bu rakam 21 Euro civarlarına denk geliyor.