Xiaomi, 3 Model için MIUI 12 Kararlı Sürümü Yayınladı

MIUI 12 3 2

MIUI 12 global versiyonu için 19 Mayıs tarihinde tanıtım yapıldı. Tanıtımla global sürümde yer alacak tüm özellikleri gördük. Yeni karanlık mod, yeni kamera arayüzü, geliştirilmiş olan yeni menüler derken bu sürüm için birçok yenilik duyuruldu.

Yenilikler açıkladı evet ama çıkış tarihi konusunda beklediğimiz bilgiler gelmedi. Hangi telefonlar için güncellemenin yayınlanacağı bilgisi verilmişti. Zaman ise verilmemişti. Sadece birçok model için Haziran ayında güncellemenin geleceği belirtildi.

Haziran’ın hangi gününde güncelleme yayınlanacağı konusunda da bilgi verilmedi. Tarihler net olmayınca bize beklemek düştü. Haziran’da ilk güncellemelerin geleceğini düşünürken Xiaomi sürpriz yaptı. 3 akıllı telefon modeli için kararlı MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

MIUI 12 Güncellemesi Alan Akıllı Telefonlar Hangileri?

Güncellemeyi alan ilk telefon Redmi K20 Pro oldu. Redmi K20 Pro Gloabl Stable V12.0.8 versiyon OTA üzerinden kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

Haziran ayında geleceği açıklanan güncelleme böylece birkaç hafta öncesinde yayına açılmış oldu. Güncelleme alan diğer modele geçelim. Redmi K20 Pro’nun farklı versiyonu olan Mi 9T Pro telefonu için de yine Global Stable V12.0.8 sürüm yayınlandı.

Güncelleme alan bir diğer model ise Xiaomi Mi 9 oldu. Mi 9 Global Stable V12.0.0.8 versiyonu da dağıtıma başladı. MIUI 12 güncellemeleri şimdilik Android 10 üzerinden yayınlanıyor. Bununla birlikte güncellemenin her kullanıcıya ulaşması zaman alacak.

Bunu da Okuyun:  MIUI 12 Global Tanıtıldı – Güncelleme Özellikleri Ve Güncellenecek Telefonlar

3 model için yeni güncelleme geldi fakat bu telefonları kullanan herkes anında güncelleme alamadı. Parça parça yayın yapılmaya devam edecek.

Bu 3 modeli kullanan herkesin kararlı güncellemeye ulaşması yine Haziran ayını bulacaktır. 3 telefonun dışında her an diğer telefonlar için de güncelleme gelebilir. Xiaomi sürpriz yapmayı seviyor. Haziran’da denen kararlı sürüm birkaç hafta öncesinde yayına açılabiliyor.