Tanıtımın Hemen Öncesinde Poco F2 Pro Göründü

Poco F2 Pro

12 Mayıs itibariyle yeni bir üst seviye telefon ile buluşacağız. Üst seviye akıllı telefonlarını çok görmediğimiz, Xiaomi’nin gölgesi altında kalan Poco’nun yeni telefonu ile tanışacağız. Nasıl bir telefonun geleceği konusunda az çok bilgi sahibi olduk. Bugün Poco F2 Pro için bir haber paylaşmış ve özellikleri aktarmıştık.

Tanıtım yarın yapılacak ama sızıntılar durmak bilmiyor. Telefonun teknik özellikleri zaten az çok belli ama tanıtıma saatler kala bu kez görseller çıktı. Render sırasında alındığı belirtilen görseller, ekranın nasıl olacağını özetliyor.

Poco F2 Pro Ekranı Nasıl Olacak?

Ekran görselleri ortaya çıktı ve sadece ekran gördük. 🙂 Biraz farklı gelebilir ama gerçekten öyle. Çerçeve yok. Kamera alanı yok. Daha çok alt kısımda kullanılan çerçeve payı yok. Sadece ekran ve belli belirsiz çerçeveler alanları var.

Bu görsel, ön kamera için sızan bilgileri doğruluyor. Sızan bilgilerde ön kameranın açılır kapanır pop-up teknolojisinde olacağı duyurulmuştu. Yeni görselde biz ekran üzerinde herhangi bir kamera görmedik. Bu demek oluyor ki beklendiği gibi Pop-up kamerası gelecek.

Bunu da okuyun: Poco F2 Pro Beklenen Özellikler Ve Resmi Tanıtım Tarihi

Ekranın boyutu ise 6.67 inç olacak. AMOLED panel ve 6.67 inç ekran amiral gemisi akıllı telefonlarla yarış konusunda çok önemli olacak.

Çözünürlük değerinin Full HD+ olacağı bilgisi var ama bu bilgi teyit edilmiş değil. Snapdragon 865 işlemci ve 6 GB RAM miktarı gibi artılarla beraber Poco F2 Pro satış rakamlarının yüksek olacağını düşünüyoruz.

Fiyat dengesinin doğru kurulması, bu özelliklerle markanın ciddi satış rakamlarına ulaşmasını sağlar. Sorularımızın cevaplarını ve fiyatlar konusunda merak ettiğimiz detayları yarın alacağız. Tanıtımla beraber Poco F2 Pro için sitemizde tanıtım detaylarını da paylaşacağız.