Seri Güncellendi! Xiaomi Mi AirDots 2 SE Tanıtıldı

Xiaomi Mi AirDots 2 SE

Xiaomi’nin daha düşük bütçeli, uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık tanıtımı yapacağı biliniyordu. 15 Mayıs tarihinde geleceğini konuşulan yeni kulaklıklar bir gün erken tanıtıldı. Xiaomi Mi AirDots 2 SE adıyla gelen kulaklıklar, hem fiyatı ile sevindirdi hem de özellikleri ile.

Xiaomi Mi AirDots 2 SE Tasarımı Ne Kadar Değişiyor?

Tasarımda baştan sona değişiklik yok. Tam kulak içi bir model gelmedi. Tam kulak içi tasarımı yok. Dışarıda sesleri de duymanızı sağlayan yarım elips bir tasarım var.

Dokunmatik kontrollerin bulunduğu uzun sap kısmı kullanımı kolaylaştırmakta. Tasarım çok yeni bir tasarım değil. Birçok kulaklıkta kullanılan bir tasarım.

Xiaomi Mi AirDots 2 SE Özellikleri

Ses gecikmesini en aza indirecek Bluetooth 5.0 desteği bu kulaklık için de geçerli.. Bluetooth 5.0 çoğu zaman üst seviye kulaklıklarda da kullanılan bağlantı teknolojisi. Böyle bakıldığı zaman Xiaomi Mi AirDots 2 SE alınabilecek ürünler arasında.

Üzerinde bulunan dokunmatik alan sayesinde hızlı ve kolay kontrolleri de sunan Xiaomi Mi AirDots 2 SE, bir kez şarj edildiği zaman 5 saat kesintisiz olarak kullanılabiliyor. Kutu tam şarj edilmişse, kutuyla beraber 20 saate kadar şarj süresi elde edilebiliyor. Kablosuz şarj yok ama hızlı şarj desteği var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Türkiye, 15 Mayıs Tarihinde Neler Tanıtacak?

Giriş segment Xiaomi Mi AirDots 2 SE için en sevindirici kısma geldik. Kulaklıkların fiyatları. Rakiplerine karşı bu modelin fiyatı gerçekten çok daha uygun. 24 dolar rakamı duyuruldu. Ülkemizde de satışa çıkacak kulaklığın sadece 24 dolar olması, yüksek satışların elde edilmesi anlamına geliyor.

Aynı segment kablosuz kulaklık modellerinde 50 dolar satış fiyatlarına çıkılıyor. Tıpkı Xiaomi akıllı bilekliklerinde olduğu gibi daha ucuz fiyatlı ve pazarda hakimiyet kuracak bir kulaklık daha gelmiş oldu. Türkiye satışı ne zaman olur belli değil.