Redmi X TV ve Yeni Redmibook Bilgisayar Geliyor

Redmi X TV 5

26 Mayıs tarihinde Redmi özel, online bir etkinlik yapacak. Biz etkinlikte gelecek ürünün Redmi 10 X akıllı telefonu olacağını düşünüyorduk. 4 gün sonra olacak tanıtım sadece akıllı telefon ile sınırlı kalmayacak. Redmi Weibo paylaşımları ile sadece akıllı telefon görmeyeceğimizin müjdesini verdi. Görünen o ki çok konuşulacak bir etkinlik olacak.

Redmi X TV ve Yeni Laptop

İki adet yeni televizyon gelecek. Bunlardan birisi 70 inç olacak ve 4K çözünürlükte olacak. İlk ekran boyutu 70 inç. Tek ekran boyutu ise bu değil. Redmi Smart TV Max adıyla gelecek ikinci versiyonda 98 inç ekran boyutu olacak.

4K çözünürlüğünde 98 inç ekranın harket tahmini gibi ek özellikleri olacak. 120 fps değerinin de bulunması Redmi X TV görüntü kalitesi konusunda beklentilerimizin çok yükselmesini sağladı. Bu özellikler kesin olarak bulunan özellikler olacak çünkü afiş paylaşımlarında biilgiler yer alıyor.

Televizyonu bir kenara bırakalım. Redmi 10x telefon, Redmi X TV televizyon derken bir de laptop tanıtılacak. 16.1 inç ekranı olacak Redmibook laptop modelleriyle de tanışacağız. Sadece 3,26 mm çerçeve ile çok ince bir çerçeve yapısına sahip olacak bilgisayar AMD Ryzen 4000 işlemcisinden güç alacak.

Farklı versiyonların da bulunması ve bu versiyonlarda Ryzen 5 ile Ryzen 7 işlemcilerinin olması beklentisi de var. Diğer iki işlemci için çok fazla bir dayanağımız yok. Sadece iddialar var. Afişlerde de diğer işlemciler için bilgi yok.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Smart Band 5 Ile Tanışın – Yeni Özellikler Geliyor

Telefon hakkında özellikler ve fiyatları merak ediyoruz. Hepsini ve daha da fazlasını 26 Mayıs ile beraber öğreneceğiz. Redmi’nin etkinliğiyle biz de ürünleri değerlendirmeye başlayacağız. 98 inç bir televizyon ve 16.1 inç ekranlı bir bilgisayar heyecan verici olacak.