Redmi TV Soundbar Özellikleri Açıklandı

Redmi TV Soundbar

Redmi, yeni TV modelleri için gün sayıyor. Bundan iki gün sonra 3 farklı ekran boyutu ile yeni TV serisi gelecek. Akıllı TV yönü fark yaratacak olan televizyonlar için beklemedeyiz ama sürpriz yan ürünler tanıtılmaya başladı.

TV ürünleri ile beraber kullanılacak bu ürünlerden birisi de yeni Redmi TV Soundbar oldu. Tek başına bir ses sistemi olan Redmi TV Soundbar, hem yeni televizyonlarla kullanılabilecek hem diğer televizyonlarla uyumlu olacak.

Redmi TV Soundbar Fiyatı ve Özellikleri

Mini ölçüleri bulunan Soundbar, toplamda 78 cm uzunluğa sahip. Televizyonların altında rahatlıkla kullanılabilecek olan modelin, duvara asılarak kullanılabilmesi için arka kısımda özel bir aparatının bulunduğu açıklandı.

İsterseniz bir masa üzerinde isterseniz de duvara sabitlenen televizyonlar için hemen televizyonun altında asılarak kullanılabiliyor. 1.5 kg ağırlığı olması, duvara asıldığı zaman da herhangi bir ağırlık sorunu yaşanmayacağı anlamına geliyor.

Ses barının teknik yeteneklerinde de iki hoparlör başı çekiyor. Bar içerisinde 2 adet hoparlör bulunuyor. 30W ses gücüyle 2 adet hoparlör, yüksek ses seviyelerine çıkılmasını sağlıyor. Kanal tipi adı verilen ve sesin daha iyi dağıtılmasını sağlayan bir ses boşluğu da olan hoparlörün bağlantı desteği olarak iki seçeneği var.

İsterseniz kablolu bir şekilde bağlantı kurabiliyorsunuz. Bu çok kullanışlı gelmiyorsa ya da kablo kalabalığıyla uğraşmak istemiyorsanız Bluetooth 5.0 desteği var. Bluetooth 5.0 desteği ile kablosuz bağlantı kurulabiliyor ama televizyonun da kablosuz bağlantıyı desteklemesi şartı var.

Bluetooth 5.0 sayesinde kablolu bağlantıda alınan performans kablosuz bağlantıda da alınıyor. Ses gecikmesi durumu yok.

Bunu da Okuyun: Yeni RedmiBook İşlemcisi Kesinleşti – Yeni Modlar Geliyor

Redmi X TV serisinden önce duyurulan yeni ses barı için ödemeniz gereken fiyata geçelim. Bu bar için global satış fiyatı 28 dolar. Çok yüksek fiyatı olmayan, televizyonlar için kullanılabilecek hoş bir aksesuar. Tek sıkıntı şu ki satışlar çok sınırlı. Redmi TV Soundbar cihazının Çin dışına çıkması ayları bulabilir.