Redmi Smart TV X 3 Farklı Boyut ile Tanıtıldı

Redmi Smart TV X

Redmi, bu kez kendini akıllı telefonlarla sınırlandırmadı. Akıllı telefonların yanında en az akıllı telefonlar kadar önemli bir akıllı TV serisi de tanıtıldı. Birkaç kere haberlerine yer verdiğimiz Redmi Smart TV X televizyonları, akıllı TV ürünleri içerisinde uygun fiyatlı olacak.

3 farklı boyutta televizyonun teknik özellikleri değişmiyor. En büyük ekran boyutu 65 inç. En büyük ekran boyutunu tercih etmek istemeyenler için 55 inç ara model var. En küçük ekran boyutunun olduğu televizyon ise 50 inç.

Redmi Smart TV X Özellikleri ve Ekran Panelleri

Fiyatları düşük olan birçok akıllı TV ürününde özellikler çok iyi olmuyor. Redmi Smart TV X bu dengeyi iyi kurmuş. Hem fiyatlar çok yüksek değil hem de özellikler çok kötü değil. Her üç modelde de LCD panel kullanılıyor.

Rakiplerde OLED tercihi yapılıyor ama bu fiyatın çok yükselmesine neden oluyor. Redmi için bu durum geçerli olmamış.

3 televizyonda da aynı LCD panel var. Boyutlar dışında paneller aynı. Çözünürlük değeri de 4K. 65 inç modelde daha yüksek bir çözünürlük olması beklenebilir ama yok. 4K çözünürlük standart tutulmuş.

Bunu da Okuyun: Redmi 10X Ve Redmi 10X Pro Tanıtıldı – Fiyatı Ve Özellikleri

Görüntünün kalitesini arttırmak için MEMC desteği de bulunan Redmi Smart TV X serisinde, NTSC renk gamutunun %85’i var. İyi bir görüntü deneyiminin elde edileceğinin garantisi veriliyor.

2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile ortalama bir performansı olacak televizyonların dahili ses sistemi de var. Toplamda 4 adet 12,5W gücünde ses sistemi var. Dışarıdan ek bir ses sistemi almanıza ya da hoparlör kullanmanıza gerek kalmıyor.

Fiyatlar