Redmi Note 9S Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi

Redmi Note 9S 2 1

Birkaç e-ticaret sitesi üzerinden ithalatçı garantisi ile satışa çıkan Redmi Note 9S akıllı telefonlarının, Xiaomi Türkiye garantili modelinin ne zaman satışa çıkacağını bekliyorduk. Bekleme sonuç verdi ve Türkiye tanıtımı gerçekleştirildi.

Redmi Note 9S Türkiye’de Satışa Çıktı

Diğer modellerden farklı olarak Redmi Note 9S akıllı telefonu anında satışa çıktı. Tanıtılan diğer modeller 25 Mayıs tarihinde ülkemizde satılacak ama 9S versiyonu direkt olarak satışa çıktı. Çevrim içi mağazalarında ve belirlenen satış noktalarında telefonları 15 Mayıs itibariyle satın alabiliyorsunuz.

Note 9S modelini satın alacaksanız, bilmeniz gereken versiyonlar. Versiyon seçimini yaparken dikkat edin. Bir modelde 6 GB RAM var bir modelde 4 GB RAM var. RAM miktarında olduğu gibi depolama alanı için de iki farklı versiyon var. Versiyonlar ve bu versiyonların satış fiyatları:

Biraz daha düşük bir bütçe ile alınabilecek olan Note 9S için Note 9 Pro ve Xiaomi Mi 10 Lite gibi çok beklemeye gerek kalmayacak telefonlar.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye Fiyatı Ve Çıkış Tarihi

Bugün itibariyle telefon satışa çıktı. Bir farkı da söyleyelim. Redmi Note 9S modeli zaten satışta diye düşünebilirsiniz. Birkaç e-ticaret sitesinde telefon satıştaydı ama resmi garantili modeller yeni gelmiş oldu.