Redmi Note 9S Fiyatlarına Ne Oluyor?

Redmi Note 9S 2

Ucuz telefonlar. Rakiplerine göre daha düşük bütçeli pazarlara hitap ediyor. Fiyatlar makul dediğimiz Redmi Note 9S modeli için iki gündür beklenmedik olaylar yaşanıyor. Telefonun Türkiye fiyatı adeta bir terazi oldu. Sürekli fiyatlarda değişim haberleri gelmeye başladı.

3 gün önce yeni bir karar alındı. Akıllı telefonların fiyatlarının daha farklı değerlendirilmesine neden olan kararın hemen ardından Redmi Note 9S Türkiye fiyatları uçtu. Bu dalgalanma devam ediyor. Fiyatlar birbirini bir türlü tutmuyor.

Redmi Note 9S Türkiye Fiyatlarında Durum Ne?

Telefon ülkemizde satışa başladığında fiyatlar 2.699 TL ile başlamıştı. 64 GB depolama alanı olan akıllı telefonu almak isteyenler bu rakamı ödeyerek telefona ulaşabiliyordu.

128 GB depolama alanına sahip olan versiyonu almak isteyen kullanıcıların ise biraz daha yüksek bir fiyat vermeleri gerekiyordu. 128 GB versiyonu 2.899 TL olarak belirlendi.

Fiyatları makul bulduk ama alınan karar sonrasında beklenmedik zamlar geldi. Anında zam alan telefonlar giriş modeli için 3.499 TL satış fiyatına kavuştu.

Rekor bir fiyat artışı gerçekleşti. 128 GB versaiyon için durum daha vahim oldu. 128 GB depolama alanının olduğu telefon 3.899 TL ile satışa çıktı.

Bunu da okuyun: Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Avrupa’da Satışa Çıkacak

Redmi Note 9S Türkiye fiyatlarında yaşanan bu oynama şaşırtıcı. Rekor artış sonrasında bir dalgalanma daha oldu ve fiyatlarda yeniden düzenleme yapıldı. Bu seferde yapılan artışlar geri alındı. Eski fiyatların üzerine sadece 100 TL ek ücret eklendi.

Redmi Note 9S Türkiye fiyatları için bu indirim sonrasında daha mantıklı satış fiyatlarının elde edildiğini gördük. Yeni düzenleme sonrasında e-ticaret üzerinden telefonun satış fiyatı 64 GB versiyon için 2.799 TL oldu. 128 GB depolama alanı bulunan diğer model için fiyat ise 2.999 TL oldu yani 3000 TL diyelim.

Bu dalgalanma ne kadar devam edecek bilemiyoruz. Fiyatlar bir artıyor bir düşüyor. Sürekli değişim yaşanmaya başladı. Note 9S modeli dışında bazı Redmi modellerinde de aynı durum var. Yakın zamanda bunun için bir düzenleme yapılması şart.