Redmi 10X Özellikleri Tek Tek Açıklanıyor

Redmi 10X

26 Mayıs tarihinde tanıtılacak Redmi 10X akıllı telefonu için ilk bilgileri geçtiğimiz ay öğrendik ve geçtiğimiz ay paylaştık. Tanıtıma 5 gün kaldı ve marka farklı bir yol izlemeye başladı. Çin’in sosyal medya platformu aracılığıyla yeni telefonun özellikleri bir bir paylaşılıyor.

Fragmanlarla ve ekran görüntüleri ile beraber yeni telefonda nasıl özellikler olacağı görüntüleniyor. Bugün paylaşılan videolarda da önemli ipuçları gizli.

Redmi 10X Yeni Arayüzü Kullanacak

Paylaşılan yeni video, telefonun geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan MIUI 12 arayüzü ile geleceğini gösterdi. Sonradan güncelleme almak yerine telefon direkt arayüz güncellemesiyle gelecek.

Videoda bunu kanıtlayan en önemli detay süper duvar kağıtları. Süper duvar kağıtları özelliği MIUI 12 arayüzünün önemli ve farklı özellikleri arasında.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Ile Kamera Arayüzüne Magic Clone Özelliği Eklendi

Yeni arayüz yanında belli olan önemli bir başka bilgi ekran. Yeni arayüz ile zenginleştirilecek akıllı telefonda AMOLED ekran kullanılacak. AMOLED ekran parmak izi sensörüne de bulunduracak.

Redmi 10X bu özelliklerle beraber kutudan MIUI 12 ile çıkan ilk telefon olacak ama tek telefon olmayacak. Bugüne kadar sızmadı ama serinin bir telefonla daha güncelleneceği bilgisini elde ettik. M2004J7BC model numarasında bir telefon daha gelecek.

Bu telefon ana modelden biraz daha yüksek özellikleri ve kamera farkı bulunacak olan Pro versiyon. Daha gelişmiş olan 3 arka kameranın kullanılması beklentisi ortaya çıkan Pro versiyonu sürpriz bir telefon.

İki telefon için de sosyal medya paylaşımlarının devam edeceği düşüncesindeyim. 26 Mayıs’a kadar yeni sürprizler yapılabilir.

Exit mobile version