Poco M2 Pro, Xiaomi Sitesinde Boy Gösterdi

Poco M2 Pro

Biz Pocophone adıyla tanıdık. Xiaomi’nin alt markası olarak gördük. Ama marka Xiaomi’den ayrıldı ve Poco olarak yoluna devam etti. Marka Xiaomi’den ayrılmış olsa da Xiaomi resmi sitelerinden birinde yeni bir Poco akıllı telefon görüntülendi.

Mi Hindistan sitesinde, yani markanın resmi Hindistan sayfasında yeni bir telefonun adı görüldü. Bu telefon Poco M2 Pro olarak isimlendirilmiş. Bu da yeni bir Poco akıllı telefonun geleceğinin en büyük işareti oldu.

Poco M2 Pro Tanıdık Özelliklerle Gelebilir

Telefon markanın Hindistan sitesinde resmen listelendi. Listelendi ama telefonun özellikleri listelenmedi. Özellikler için tahminler var. En büyük tahmin telefonun seri numarasından ortaya çıkıyor.

Seri numarası Redmi Note 9s telefonu ile aynı. Bu da özelliklerin de aynı olabileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor. İşlemci olarak ise iki farklı ihtimal seçeneği var. Bir seçenek MediaTek markasından yana.

MediaTek Dimensity 800 işlemcisi ilk kullanılabilecek olan işlemci olacak. Eğer telefon bu işlemci ile gelmezse, ikinci seçenek olarak Snapdragon 720G kullanılacak. 5G desteğinin bulunduğunu düşündüğümüz telefonun fiyatı işlemciye göre doğrudan değişiklik gösterecektir.

Snapdragon işlemcisinin kullanılması fiyatın biraz daha artması anlamına geliyor. Ekran, RAM, kamera gibi özellikler Poco M2 Pro tanıtımı ile belli olacak.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Test Programına Katılabilirsiniz – İşte Modeller

Mi Hindistan sitesinde listelerde yer alması, bu telefonun sadece Hindistan’da satılabileceğini işaret etmekte. Böyle bir olsa Poco telefonun Xiaomi sayfasında listelenmiş olması sürpriz bir durum. İki marka ayrılmıştı.