POCO Kablosuz Kulaklık için Anket Başlatıldı – Herkes Katılabilir

POCO

POCO şimdiye kadar sadece akıllı telefon tanıttı. Tabii ki son dönemde popülerliği yakalamak adına sadece akıllı telefon yeterli olmuyor. Aksesuar ürünlerine de giriş yapmak gerekiyor. Kimler kimler yan ürünlere giriş yapmadı ki.

Xiaomi’nin alt markası konumundayken bir anda kendi yoluna devam etmeye başlayan POCO, bu markalardan biri oldu. Markanın Hindistan Genel Müdürü C.Manmohan yeni kablosuz kulaklıklar için bazı açıklamalarda bulundu. Genel müdürün duyurusu açıklamalarla sınırlı kalmadı. Güzel bir de kampanyanın duyurusu yapıldı.

POCO Kablosuz Kulaklıkların İsmini Siz Belirleyeceksiniz

Yeni kablosuz kulaklıkların isminin ne olacağı konusunda güzel bir anket kampanyası başlatıldı. Twitter üzerinden yapılan paylaşımla başlatılan ankette 4 farklı isim olduğu görülmekte. Kullanıcılardan bu isimleri oylamaları istendi.

Tahmin edersiniz ki en çok oy alan isim, yeni kablosuz kulaklıkların ismi olacak. Ankette 4 farklı seçenek var. İsimler şöyle:

4 farklı seçenek içerisinden en çok ilgi çeken kulaklık ismi ise Pop Buds olmuş. %40.1’lik bir oy oranıyla ilk sırada olan seçenek, kulaklıkların ismi konusunda en yakın aday. Birinci sırayı takip eden ikinci isim ise Funkz oldu.

Funkz %28,5 oranla ikinci sırada yer alıyor. Sizin de katılabileceğiniz ankete şu an için katılım ise 18 bin civarlarında. Bu sayının çok daha artması, dünya genelinde daha birçok katılımcının oy kullanması olası.

Bunu da Okuyun: Bilgisayardan Mi Cloud Verilerini Silme Nasıl Yapılır?

POCO, hem güzel bir reklam çalışması yapmış oldu hem de kulaklıkları için en yetkili taraf olan müşterilerinden fikir almış oldu. Birçok kez benzer uygulamalar yapıldı. Xiaomi’nin alt markası ne ilk ne de son. Bu arada anketin hangi isimle sonuçlanacağını da bildireceğiz.