Poco F2 Pro Beklenen Özellikler ve Resmi Tanıtım Tarihi

Poco F2 Pro

Birkaç haftadır Poco F2 Pro modeli için bilgiler gelmeye devam ediyordu. Üst seviye bir telefon geleceğini artık biliyorduk. Ama tam olarak özelliklerin nasıl olacağını ve tanıtımın ne zaman yapılacağını bilemiyorduk.

Poco F2 Pro resmi tanıtım tarihi kesinlik kazandı. Bir yandan telefonun özellikleri için çok önemli bilgileri doğrulayacak detaylar ortaya çıktı bir yandan ise Twitter hesabı aracılığıyla tanıtımın zamanını öğrendik.

Poco F2 Pro Özellikleri Göz Doldurabilir

Telefon fiyatı düşük modeller arasında gelen bir telefon olmayacak. Yüksek fiyatlı aynı zamanda üstün özellikli bir telefon olacak. 6.67 inç Full HD AMOLED ekran kullanılacak ve 60 Hz yenileme hızına yer verilecek.

1200 nit gibi çok iddialı bir parlaklık değeriyle beraber fark yaratacak ekranı, teknik özellikler kısmında Snapdragon 865 işlemci destekleyecek. Poco modellerinde görmeye alışkın olmadığımız amiral gemisi işlemcisini deneyimleyeceğiz.

Böyle bir işlemci kullanıyorsanız, RAM seçeneğinin de yüksek olması gerekiyor. Poco F2 Pro içerisinde minimum olarak 6 GB RAM miktarı olacak. 6 GB RAM dışında bir diğer versiyonda da 8 GB RAM olacak.

6 GB RAM için 128 GB depolama alanı standart olacak ama isteyen kullanıcılar 8 GB RAM ile 256 GB seçeneğini tercih edebilecek.

5G destekli akıllı telefonlar arasına yerleşecek modelin kameraları hakkında da bilgilerimiz var. Dairesel ve şık bir görüntü sunan kamera bölümüne 64 MP Sony IMX686 sensörleri liderlik edecek. f/1.69 diyafram açıklığında bu kameradan çok şey bekliyoruz.

Buna ek 123 derece geniş görüş açılı 13 MP kamera ve bir de 5 MP telefoto kamerası bulunacak. Ön kısımda da tasarımı daha da zarif hale getirecek 20 MP değerinde pop-up kamerayı deneyimleyeceğiz.

Bunu da Okuyun: Poco M2 Pro, Xiaomi Sitesinde Boy Gösterdi

Poco F2 Pro Tanıtımı Ne Zaman?

570 Euro gibi oldukça iddialı bir fiyat aralığında olması olası telefon, yarın yani 12 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtılıyor. Bu bir sızıntı haberi değil. Bizzat markanın resmi sosyal medya hesapları üzerinden tarih açıklaması yapıldı. Heyecanla bekliyoruz.