PatchWall için Çocuk Modu Güncellemesi Geldi

PatchWall

Xiaomi akıllı telefonlarında kendi arayüzünü kullanan ve bunu başarı ile yapan markalardan. Akıllı telefonlarda kullanılan arayüz başarılı sonuçlar veriyor ve genelde kullanıcılardan olumlu dönüşler alıyor. Akıllı telefonlarda kullanılır da akıllı televizyonlarda Xiaomi’nin resmi arayüzü olmaz mı? Resmi arayüz kullanımda. PatchWall adı verilen arayüz markanın akıllı televizyonlarını daha kullanışlı hale getiriyor.

MIUI arayüzü nasıl güncelleme alıyorsa PatchWall arayüzü de güncellemeler alıyor. Daha iki gün önce yeni bir yenileme daha yapıldı. Televizyonlara çocuk modu eklendi.

PatchWall Çocuk Modu ile Daha Güvenli Televizyon

Çocuk modunun yüklenmesiyle beraber televizyonda yeni arayüz oluşuyor. Yanlış anlatmak istemiyorum bunun için detaylandıracağım. Ana arayüz sabit olarak kalıyor. Bunun yanında bir de çocuk modu verilen arayüz kullanılıyor. İki farklı arayüz var.

Çocuk modu ile gelen çocuklara özel arayüz tabii ki daha farklı. Tasarım açısından da daha farklı özellikler açısından da daha farklı. Bu arayüzle beraber ebeveyn kilidi özelliği kullanıma giriyor.

Daha güvenli bir kullanım oluşturmak ve kontrolü tamamen sizin elinize bırakmak için bu mod önemli. Kilidi sizin koyduğunuz düzen içerisinde içeriklere erişmek, zararlı yayınlardan çocuğunuzun uzak tutulması anlamına gelmekte.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 5G’yi VR Teknolojisi Ile İnceleyebilirsiniz

Yeni çocuk moduyla beraber ücretsiz eğitim içerikleri de arayüze ekleniyor. Eğitim içeriklerinin çok temel seviyede olacağını söyleyeyim. Çocuk gelişimi için yararlı içerikler olacaktır.

Bunlara ek olarak arayüz güvenli evrensel arama ve akıllı iyileştirme gibi özellikleri de kullanıma sunuyor. Özellikler çocukların daha güvenli bir şekilde televizyon izlemelerini ve akıllı TV deneyiminden zarar görmemelerini sağlayacak. Kontrol sizin elinizde olacak ve zararlı içeriklerden çocuklarınızı koruyabileceksiniz.

Güncelleme konusunda soru işareti olan noktalar da yok değil. Başta güncellemenin ne zaman geleceği konusu netlik kazanmadı. PatchWall için yeni sürüm kullanıcılara açıldı ama dağıtım süreci var.

Dağıtım sürecinin hangi bölgede ne kadar zaman alacağını bilmek mümkün değil. Xiaomi güncellemelerde elini hızlandırdı ama yine de tam performans ile güncellemeler dağıtılmıyor. Her televizyon için yeni modun açılması için güncellemenin tamamlanmasını bekliyoruz.