OLED Ekranlı Yeni Bir Xiaomi Mi TV Geliyor

Xiaomi Mi TV

Xiaomi’nin bu yakınlarda sürpriz bir tanıtım yapacağı bilgisi geldi. Akıllı telefonlarını ardı ardına paylaşan markanın bu tanıtımında akıllı telefonlar başrolde olmayacak. Bu tanıtımda yeni akıllı ürünler gelecek. Yeni Xiaomi Mi TV ise tanıtıma imzasını atacak model olacak.

Xiaomi zaten akıllı TV ürünlerinde iddialı birkaç modelle temsil ediliyor ve Çin’de yüksek satışlar elde ediyor. Bu sefer durum biraz daha farklı olacak. Yeni Xiaomi Mi TV, biraz daha üst seviye bir televizyon olacak.

Xiaomi Mi TV OLED Panel Kullanacak

Yeni televizyonda OLED panel kullanılacak. Yeni geliştirilen OLED ekrandan güç alacağı söylenen televizyonun bu yapısı ile Xiaomi televizyonları için bir ilki başardığını görmek mümkün olacak. Yenilenmiş OLED panel dışında boyut olarak 65 inç tercihi yapılacak.

65 inç ekran boyutu, dev ekran bir televizyonunun geleceğini gösteriyor. Akıllı TV özelliklerinin ne kadar öne çıkacağını henüz bilemediğimiz yeni TV ürününün, çözünürlük değeri ise 4K olacak. LG, Samsung gibi rakiplerde 8K çözünürlük değeri kullanılmaya başladı.

Xiaomi bu alanda biraz daha yeni. 8K yerine henüz 4K kullanılması ama bu çözünürlük değerinde kaliteyi arttırmak adına düzenlemeler olacağı bilgisi var.

Bunu da Okuyun: Televizyonları Akıllı TV’ye Çeviren Xiaomi Mi TV Stick Geliyor

Tanıtım sırasında amiral gemisi ürünü Xiaomi Mi TV olacak ama sürpriz bir ürünün daha gelmesi beklenmekte. Bu ürün de yine bir akıllı TV olacak. 32 inç boyutunda küçük ekranı ve akıllı TV özellikleri ile öne çıkacak olan bir televizyon daha göreceğiz.

Avrupa’da, ülkemizde satılması muhtemel olan yeni televizyon serilerinin Haziran ayındaki tanıtımla geleceği söyleniyor. Tanıtım için kesin bir gün isterseniz bu vermemiz mümkün değil. Tv Stick gibi işlevsel ürünlerin geleceği bu tanıtım akıllı telefonların da önüne geçebilir.