MIUI 13 Sürümü için Çalışmalar Başladı

MIUI 13

MIUI 12 arayüz güncellemesinin tanıtılmasının üzerinden çok bir zaman geçmedi. Xiaomi için bu haftanın belki de en önemli gelişmesi MIUI 12 arayüz güncellemesi oldu. Henüz arayüz güncellemesinin cihazlarla buluşması mümkün olmadı. Biraz daha süre geçmesi gerekiyor.

MIUI 12’nin cihazlarla buluşması için biraz daha süre gerekiyor ancak MIUI 13 için çalışmalar başladı. Xiaomi her zaman olduğu gibi elini çabuk tutacak ve yeni sürüm için şimdiden yola çıkmış durumda.

MIUI 13 için Yeni Bir Anket Başladı

Resmi adresleri üzerinden yeni bir gönderi paylaşan marka, kullanıcılarına çağrıda bulundu. Paylaşımda yeni sürüm için tasarım anketine katılınması isteniyor. Tasarım anketi yeni arayüz için çok önemli.

Firma arayüz güncellemelerinde tasarımlara çok önem vermeye başladı. MIUI 12 ile bunu daha net gördük. Tasarım için yapılan özelleştirmeler ise kullanıcıların fikirlerine göre belirleniyor. Böylece hem kendi kullanıcı kitlesine hitap eden Xiaomi hem de geniş bir veri toplamış oluyor.

Bunu da okuyun: MIUI 12 Güncelleme Takvimi Ve Güncelleme Alacak Modeller

Yeni arayüz için paylaşım yapılması ve anket açılması sizi heyecanlandırmış olabilir ama beklemeniz gerek. Paylaşım yapılması sadece bu seri için çalışmalara geçildiğini işaret ediyor. MIUI 12 yeni duyuruldu. Değerlendirdiğimiz zaman daha 1 yıl gibi bir güncelleme süresi var. Belki beta testleri daha önce başlayabilir ama final için 1 yıl kadar beklemek gerekecek.