MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları Erişilebilir Oldu

Süper Duvar Kağıtları

MIUI 12 geldi. Çin’de beta sürüm için yayın da yapıldı. Beta sürümün gelmesi önemli. Değişiklikler tanıtım sırasında anlatıldı ve özellikler gösterildi ama beta sürümde bu özellikleri doğrudan denemek çok daha farklı bir deneyim.

Tanıtım sırasında üzerinde çok durulmayan bazı noktalar, beta sürümü kullanılmaya başlayınca netlik kazanıyor. Süper Duvar Kağıtları bunlardan biri. Tanıtım yapılırken yeni duvar kağıtları için yüzeysel bilgiler paylaşılmıştı. Beta denemesinden sonra ise iş çok farklı bir noktaya geldi.

Süper Duvar Kağıtları Herkes Tarafından Kullanılabilir

Geliştiriciler durur mu? Durmadılar. Duvar kağıtları sadece Xiaomi telefonları ile sınırlı kalmadı. Yapılan düzenleme sonrasında duvar kağıtları tüm Android kullanıcıları için yayınlandı. Yayınlandı ama nedir bu yeni duvar kağıtları biliyor muyuz?

Tabii ki tanıtım sırasında öğrendik. Beta testlerinde de gördük. Süper Duvar Kağıtları, kilit ekranından sonra güzel bir animasyonla ana duvar kağıdı haline gelen görseller. Dünya, Mars gibi gezegenlerin görsellerinin yer aldığı duvar kağıtları XDA geliştiricileri tarafından tüm Android telefonlar uyumlu halde sunuldu.

Bunu da okuyun: MIUI 13 Sürümü Için Çalışmalar Başladı

Her cihazda kullanılabilir mi? Ne yazık ki değil. Kullanıcıların en az Android 8.1 işletim sistemini kullanması gerekiyor. Daha eski Android sürümünü kullanıyorsanız, animasyonların çalışmaması sorunu yaşayabilirsiniz. Şunu bir kez daha hatırlatalım. İllaki Xiaomi akıllı telefonu kullanmanıza gerek yok. Android 8.1 ve üzeri bir cihaz yeterli olacaktır.

Sizler daha hızlı şekilde güncel Xiaomi haberlerine ulaşmak isterseniz de, bunun için instagram.com/xiaomiblogcom/ adlı Instagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.