MIUI 12 Kapalı Beta Nispeten Avrupa’ya Geldi

MIUI 12

Süper Duvar Kağıtları, yeni bir kamera arayüzü, karanlık mod 2.0 desteği ve yepyeni bir kullanıcı arayüzü getiren MIUI 12, gündemden düşmek bilmiyor. Gündemden düşmemesine karşın MIUI 12 şu an için sadece Çin’de dağıtıma çıktı.

Çin sürümü uyarlanıp diğer ülkelerde kullanılmıyor. Çünkü başta dil desteği yok. Sadece dil desteği değil, Çin sürümlerinde Google bulunmuyor. Google Play Store, Google tarayıcı, YouTube yok. Böyle bir şekilde zaten dil desteği olmadan Avrupa için yayın yapılmıyor.

12 sürümde de bu değişmedi. Kapalı beta 3 yayınlandı ama sadece Çin için. Neyse ki Xiaomi.EU ekibi bu doruna çözüm oluşturdu.

MIUI 12 Avrupa için Uygun Hale Getirildi

Ekip hızlıca bir düzenlemeye girdi ve dil desteğini genişletti. Sürüm dil desteği genişletildi ve birçok dil için uyum sunuldu. Bize yeten bu değil ve tek değişiklik bu da değil. Google uygulamaları da Avrupa sürümüne eklendi.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Kamera Uygulamasını Yenileyecek

28 cihaz için destek verecek şekilde betanın ROM haline getirildiği açıklandı. Bu ne demek biraz tercümesini yapalım. Bu artık Avrupa’da kullanıcıların da kapalı beta testlerine girebileceği anlamına geliyor.

ROM yüklemesi yapmak gerekiyor. Destek ROM ile verildi. Xiaomi’nin resmi olarak Avrupa kullanıcıları ya da Avrupa ile sınırlamayalım. Çin dışındaki kullanıcılar için resmi desteğini ne zaman yayınlayacağı bilinmezliğini koruyor. MIUI 12 kapalı beta bir süre daha Çin sınırlı gidecek gibi.