MIUI 12 Kamera Uygulamasını Yenileyecek – Peki, ya Değişiklikler?

MIUI 12 her yönüyle yenilenmiş ve başarılı bir arayüz. Geçen sene tanıtılan MIUI 11 sürümünü hatırlayın. Yine başarılı bir arayüz sunulmuş ve açıkçası Android en iyi şekilde özelleştirilmişti. Referans iyi olunca MIUI 12 için beklentilerimiz zaten yüksek seviyeye çıkmıştı. Bekleneni verdi mi? Çin için yapılan tanıtımda evet.

Değişimler, yenilikler, kullanım artıları ve daha birçok güzel şey. Bu yenilikler içerisinde MIUI 12 kamera arayüzü ayrı bir öneme sahip. Tanıtımdan sonra Weibo aracılığıyla yapılan paylaşımda, kamera arayüzünün yeniliklerden nasibini aldığı anlaşıldı.

MIUI 12 ile Yeni Yepyeni Kamera Arayüzü

Kamera arayüzü baştan aşağı yenilenecek. Dizilimler değiştirilecek ve daha iyi hale getirilecek. Biraz daha kullanışlı kamera arayüzü bizi karşılayacak. İşlevsellik artış gösterecek. Tek yenilik dizilimlerinde mi kardeşim. Hayır değil. Yeni modlar da sunulacak.

Bunu da okuyun: Xiaomi Otix Phone Pro İsimli Bir Telefon Yolda

Yeni bir tema, özelleştirilmiş renkler, yenilenmiş ve çeşitlendirilmiş kamera sesleri, geçiş yerleşim düzenlemeleri, sihirli klon adı verilen çoklu fotoğraf modu için düzenleme gibi yenilikler var.

[bs-embed url=”https://youtu.be/UX46VozOiFg”]https://youtu.be/UX46VozOiFg[/bs-embed]

MIUI 12 ile daha iyi bir kamera arayüzüne kavuşacak olan telefonlar için açıklama yapıldı. Bu ayrıcalıklara erişecek modelleri sıralayacağız.

Nisan 2020 (kamera güncellemesi alacaklar)

Mayıs 2020 (kamera güncellemesi alacaklar)

Haziran 2020 ( kamera güncellemesi alacaklar)