MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Güncelleme Alacak Modeller

MIUI 12

iOS 13 ile yarıştırılan yeni arayüz MIUI 12 için beklenen tanıtım gerçekleştirildi. Çin’de sadece seçili modellerde uzun bir beta sürecinden geçen ve sonrasında tanıtılan yeni arayüz, önemli yeniliklerle geldi.

Arayüzün yeniliklerinden, neler getirdiğinden ya da nasıl artıları olduğundan daha kapsamlı söz edeceğimiz yazılar olacak. Bu yazıda merak edilen bir soruya cevap arayamaya çalışacağız. Hangi modeller güncelleme alacak? Bu modeller ne zaman güncellemeye kavuşacak?

MIUI 12 Güncellemesi Alacak Telefonlar

Hem belirlenen Xiaomi akıllı telefonları hem de markanın alt kuruluşu olan Redmi markasına ait olan akıllı telefonlar için güncellemeler sunulacak. Tıpkı beta sürecinde olduğu gibi her cihaz güncelleme alamayacak.

Her cihaz güncelleme alamayacak ve her cihaz aynı anda güncelleme almayacak. İlk parti Haziran ayı içerisinde güncellemeleri almış olacak.

Haziran 2020 ile Güncelleme Alacak Telefonlar

İlk parti içerisinde MIUI 12 güncellemesini alacak telefonlar bunlar. Bu telefonlar için güncelleme Haziran ayı içerisinde yayınlanacak. Net olarak şu telefon şu tarihte güncellemeye ulaşıyor demek yanlış. Xiaomi bu konuda ucu açık konuştu. Bu modeller için güncelleme Haziran ayı içerisinde tamamlanacak bunu biliyoruz.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Tanıtıldı – Nasıl Bir Telefon Geldi?

Güncelleme Alacak İkinci Seri Telefonlar

İkinci dalgada bu modeller güncelleme alacak. İkinci seri için güncelleme tarihi ise tamamen belirsiz.

Güncelleme Alacak Son Seriler

Yine bu modeller için de tarih kesinlik kazanmış değil.