Mi Cloud Hesapta Yedeklenen Eski Cihaz Verileri Nasıl Silinir?

Mi Cloud yedekleri silme 7

Mi Cloud kullanıcılarının en çok şikayet ettikleri konu sınırlı depolama alanı. 5 GB depolama alanını doldurduğunuzda, ek depolama alanı almanız gerekiyor. Fazladan alan satın alamıyorsanız ve yükseltme yapamıyorsanız, sizin için de çözümler var. Mi Cloud eski cihaz yedeklerini silmek, depolama alanından büyük oranda kazanç sağlamanız anlamına geliyor.

Depolama alanının büyük bir bölümünü bu yedekler kullanıyor. Aslında büyük bir kolaylık. Yeni bir telefon aldığınız zaman, eski telefonunuz için hazırlanan yedekleme paketleri ile verilerinizi direkt yeni telefona aktarabiliyorsunuz.

Depolama alanından kazanç sağlamak istediğinizde bu ana veri paketlerinin silinmesini isteyebilirsiniz. Böylece büyük ölçüde alan açılmış olacak. Mi Cloud hesapta yedeklenen eski cihaz verilerini silme işleminin nasıl yapılacağı hakkında hazırladığımız bu rehber size yardımcı olacaktır.

Mi Cloud Eski Cihaz Yedeklerini Silme

Yedekler uygulamalar, arama kayıtları veya fotoğraflarla ilgili alınmış olan yedekler olabilir. Hangisini sileceğiniz sizin seçiminiz.

Mi Cloud hesapta yedeklenen eski cihaz verilerini silmek için telefonunuzu kullanmanız yeterli. Bu adımlar sizin işinizi görecektir. Şunu da unutmayın ki yedekleri silmek, verilerinizin silinmesi anlamına geliyor. Yeni bir telefona geçtiğiniz zaman verilerin doğrudan yeni telefona da aktarılması işi artık zorlaşıyor.

Bunu da Okuyun: Mi Cloud Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kişisel önerim yedekleri silmeden önce bilgisayara ya da başka bir depolama alanına almanız. Yeni bir telefona geçtiğiniz zaman işiniz daha kolay olur. Dışarıya aldığınız depolama verilerini, yine dışarıdan telefonunuza yüklersiniz.

İki taraflı kazanç olur. Alandan kazanç sağlandığı gibi verilerin başka bir cihazda yedeklenmesi sağlanır. Yeni telefon mu aldınız direkt yedeklerinizi yükleyin. Bu yüzden verileri silmeden önce bilgisayar gibi farklı cihazlara yedekleme yapmanız kişisel önerim.