Kapalı Beta için MIUI 12 Beta 3 Sürüm Geldi

MIUI 12 Beta 3

MIUI 12 beta süreci tanıtım günü başladı. Tanıtım yapılır yapılmaz beta 1 yayınlandı. Sadece belli başlı modeller için ve kapalı bir şekilde beta sürümü yayına açıldı. Görünen o ki kapalı beta süreci çok kısa sürede tamamlanacak.

İlk günün hemen ardından MIUI 12 Beta 2 yayınlandı. Yine kapalı beta yayınlanan güncelleme, sadece belli başlı Xiaomi telefonları destekliyordu. Beta 2’nin hemen gelmesi, markanın ilk betada sorun yaşamadığı ve süreci istediği gibi idare ettiğini gösteriyor.

İkinci beta yayınından sonra, bir süre beta güncellemelerine ara verilir diye düşünüyorduk. En yakın güncellemenin Haziran ayında geleceğini düşününce markanın daha uzun bir zamanı var.

MIUI 12 Beta 3 Sınırlı Olarak Yayında

Biz yeni beta gelmez diye beklerken, Nisan ayının son gününde bir beta daha geldi. MIUI 12 Beta 3 sürüm yine kapalı beta testleri için yayınlandı. Beta güncellemeleri çok hızlı geliyor. Şu an süreç kapalı beta olarak devam ediyor.

Kapalı beta, sadece belli başlı cihazlar için güncellemenin geleceği anlamına gelmekte. Tüm cihazlar ve tüm kullanıcılar için beta yayında değil. İsteyen herkes beta programına kayıt oluşturamıyor.

Kapalı beta sürecinin bu kadar hızlı ilerlemesi sevindirici. Arayüz güncellemesinin hızlı bir şekilde geleceğine işaret ediyor. Yalnız burada ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım. Yayınlanan güncellemeler hızlı ama sınırlı. Sadece Çin içerisinde kapalı beta yayınlanmakta.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları Erişilebilir Oldu

Çin dışındaki cihazlar için güncelleme yayına açılmadı. Zaten MIUI 12 global versiyonu için tanıtım da yapılmadı. Diğer ülkelerde Xiaomi kullanıcıları, süreç hızlı işliyor olsa da beklemek zorunda kalacak.

Bekleme süresi markanın geliştirmeleri ne kadar hızlı gerçekleştireceğine bağlı. MIUI 12 Beta 3 için elde edilen hızla ilerleme devam ederse, yakın zamanda global sürüm güncellemeleri de gelecektir.

“Sizler daha hızlı şekilde güncel Xiaomi haberlerine ulaşmak isterseniz de, bunun için instagram.com/xiaomiblogcom/ adlı Instagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.”