Bilgisayardan Mi Cloud Verilerini Silme Nasıl Yapılır?

Mi Cloud Verilerini Silme

Mi Cloud, Xiaomi kullanıcıları için hayat kurtarıcı bir servis. Telefonunuzun depolama alanını kullanmadan fotoğrafları, videoları ve dosyalarınızı Mi Cloud üzerinden depolayabiliyorsunuz. Peki, ya depoladığınız bu verileri silmek isterseniz? Bilgisayardan Mi Cloud verilerini silme rehberimiz size bu konuda yardımcı olacak.

Akıllı telefonunuzdan Mi Cloud hesabınıza girerek zaten verilerinizi silebilirsiniz ya bilgisayarı kullanarak bu işlemi nasıl yapacağız?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Hesabı Nasıl Silinir?

Bilgisayar Üzerinden Mi Cloud Verilerini Silme Adımları

Yapacağımız işlemler için bilgisayarınızın internete bağlı olması yeterli olacak. İnternete bağlı bir bilgisayarınız varsa işlem adımlarına geçiyorum.

Mi Cloud verilerini silmek için diğer bölümlerde de mantık aynı. Öne çıkarmak istediğim bir bilgi var. Fotoğrafları sildiğinizde, çöp kutusuna taşınma yapılacak. Bu şekilde sildiğiniz fotoğraflar (ya da diğer veriler) 30 gün çöp kutusunda kalıyor. Sonra tamamen siliniyor.

Bunu da Okuyun: Mi Cloud Nedir? Nasıl Kullanılır?

Diyorsanız ki ben hemen silmek istiyorum, o zaman çöp kutusuna girip kalıcı silme işlemini yapabilirsiniz. Tam tersini de düşünün. Sildiğiniz fotoğrafları geri almak isterseniz de çöp kutusundan geri alma yapabilirsiniz.