Android 10 Alan Tüm Xiaomi Telefonların Listesi

Android 10

Android 11’in konuşulmasına karşın Android 10 serüveni devam ediyor. Bu sürümün güncellemeleri birçok marka tarafından tamamlandı ama hala güncelleme yayınına devam eden markalar da var. Biraz geç kalmış olsa da bazı orta segment modeller için güncellemeler gelebiliyor.

Çok hızlı olmasa da Xiaomi’de güncellemeleri birçok akıllı telefonu için yayınladı. Çok hızlı olmasa da dedik çünkü hala güncellemeyi yeni alan akıllı telefonlar var. Mesela geçtiğimiz hafta bu modellerden birinin haberini yapmıştık. Xiaomi Mi A3 için güncelleme Avrupa pazarında sunulmuştu.

Xiaomi haberlerini yakından takip eden Xiaomishka tarafından güncelleme konusunda bir çalışma yapıldı. Tüm bu güncelleme süreci içerisinde şu an için Android 10 kararlı sürümünü alan Xiaomi akıllı telefonlarının listesi çıkarıldı. Güncelleme alan tüm modelleri buradan kontrol etmek mümkün olacak.

Android 10 Güncellemesi Alan Xiaomi Modelleri

Redmi modellerini de dahil ettiğimiz zaman toplamda 42 akıllı telefonun güncellemenin kararlı sürümünü çalıştırdığını anlıyoruz.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Güncelleme Takvimi Ve Güncelleme Alacak Modeller

Kararlı sürüm diyorum çünkü sadece kararlı sürüm güncellemelerini alan telefonlar listeye eklendi. Tabii ki telefonları paylaşacağız.