3 Yeni RedmiBook PC Listelendi – Her An Tanıtılabilir

RedmiBook PC

Redmi çok etkin bir marka olmaya başladı. Henüz 1 gün önce yeni bir ilk defa Snapdragon 786G işlemcilerinin kullanıldığı özel seri Redmi telefonları tanıtılmıştı. Tanıtım yapıldı ve tanıtımın sonrasında Çinli bir e-ticaret sitesi üzerinden yeni ürünler listelendi.

JD sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar beraber 3 farklı cihaz geleceği görüldü. Ama bu kez akıllı telefon gelmeyecek. Bu kez 3 farklı cihaz akıllı telefon değil bilgisayar alanında olacak. RedmiBook PC serisi için özellikler belli değil ama bazı sızıntılar var.

RedmiBook PC Serisi Yolda

3 model sunulacak. Bu üç modelin isimlerinin neler olacağı konusunda da önemli bilgiler var. İlk bilgisayar RedmiBook 13 Ryzen Edition olacak. Bu modelde AMD Ryzen işlemcilerinin daha düşük bütçeli olanlarının kullanılması beklenmekte.

Zaten bilgisayarın adının buradan geldiği düşünülüyor. İkinci seçenek ise RedmiBook 14 Ryzen Edition olacak. 14 inç ekrana sahip olacak bu modelin biraz daha iyi bir işlemciye sahip olmasını ama yine Ryzen serisini kullanmasını bekliyoruz.

Biraz daha yüksek bir işlemcinin kullanılması performansın da daha iyi olması anlamına geliyor. En yüksek özelliklere sahip olan RedmiBook PC ise son model olacak. RedmiBook 16 Ryzen Edition adı verilecek üçüncü cihazda yine AMD işlemcileri olacak ama bu kez üst seviye bir işlemci bulunacak.

Sitede yayınlanan bilgilere baktığımız zaman bir geri sayımın başladığı anlaşılıyor. Bu geri sayım 13 gün içerisinde tamamlanacak şekilde ayarlanmış. 25 Mayıs tarihinde 3 model için de tanıtımın yapılması olası.

Satış fiyatları için JD sitesi üzerinden bir rakamın paylaşıldığı görülüyor ama bu satış fiyatlarının gerçeği yansıtmadığını bir gerçek. Pek mantıklı fiyat aralığı sunulmamış. Her üç model için de benzer fiyatlar kullanılmış.

Bunu da okuyun: MIUI 12 Kamera Arayüzüne Yeni Kontroller Ekliyor

JD daha önce de Redmi telefonlar için aynı yayını yapmıştı. Birçok kez marka bu şekilde geri sayım başlatmış ve tanıtım tarihlerini doğru bilmeyi başarmıştı. Bu nedenle

için verilen tarihin de doğru olduğu düşüncesindeyiz. Tanıtım yapılırsa, modelleri inceleyeceğiz.