Xiaomi’nin Yüksek Pil Ömrüne Sahip Yeni Nesil Mi Air 2S Kulaklığı

Xiaomi'nin Yüksek Pil Ömrüne Sahip Yeni Nesil Mi Air 2S Kulaklığı

Xiaomi teknoloji devinin en önemli özellikleri arasında her daim yüksek pil gücüne sahip akıllı cihazlar üretmesi yer aldı. Bu kapsamda Mi Air 2S yeni nesil kulaklığı ile Xiaomi, kullanıcılarına en üst seviyede kullanılabilirlik vaat ediyor.

Yeni nesil uzun süre şarj ömrüne sahip olan Mi Air 2S, gelişmiş bir Bluetooth teknolojisine sahip. Bu sebepten ötürü Xiaomi kullanıcılarının en çok tercih edeceği kulaklıklar arasında ilk sırada gösteriliyor. Tanıtımı gerçekleştirilen bu TWS kulaklıklar, yüksek pil dayanımına sahip. Aynı zamanda üstün teknoloji ile donatılmış olup, 24 saat süreyle şarj olmadan çalışmaktadır.

Kablosuz kulaklık olan yeni nesil Mi Air 2S, şuan için yalnızca Çin’de satışa sunulacak. Daha sonra küresel boyutta da sunulması beklenmektedir. Yüksek kalitede ses gereksinimi duyuyorsanız, bu kablosuz kulakiçi kulaklıklar tam size göre. 14.2 mm boyutunda da sürücülere sahip olduğu için, büyük bir kulaklık olarak da dikkat çekiyor. Fiyat konusunda da performans nezdinde bir belirlemeye gidilmiş. Bu çerçevede Çin’de satışa sunulması beklenen kulakiçi kablosuz kulaklık, 56 Dolarlık bir fiyattan satılacak.

Xiaomi Mi Air 2S Kablosuz Kulaklığı Özellikleri

LHDC kullanılarak işletilen bu kulakiçi kulaklık, Bluetooth 5.0 üzerinden detayları ile beraber işletilmektedir. Ses gönderimi açısından harika bir tasarıma sahip olan bu kulaklıklar ile her kulağa farklı bir ses gönderimi sağlanır. Bu nedenle yüksek deneyimli bir kullanım sağlanmış olur. Yani buradan hareketle, tek bir kulaklık ile de etkin ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Çünkü iki tarafa da aynı düzeyde farklı sesler gidiyor. Bu durum da kullanan kişilerin elbette ki memnuniyetini artıracak.

Fiyat performans açısından son derece önemli olan bu kulaklık, Qi kablosuz şarjı destekleyen bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda USB-C bağlantı noktasını içeren bir kutuda kullanıcısına teslim ediliyor. Kulakiçi kablosuz kulaklığın tam şarj olması için de bir saate ihtiyacı var. Şarj deneyimi konusunda bir önceki halefi ile karşılaştırma yaparsak, Mi Air 2S’in %70 oranla daha kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliriz. Böylece yeni nesil yüksek pil gücüne sahip bu kulaklık ile etkin bir deneyim yaşamanız asla sürpriz olmayacak. İnstagram.com/xiaomiblogcom/ isimli sosyal medya hesabımızı da takip ederek, güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version