Xiaomi’den Mühendislik Prototipi Olan Comet İsimli Akıllı Telefon

Xiaomi'den Mühendislik Prototipi Olan Comet İsimli Akıllı Telefon

Xiaomi, yeni akıllı telefonları ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Şimdi de Black Shark serisine benzeyen “Comet” isimli bir akıllı telefonun sızıntıları ortaya çıktı. Telefon mühendislik prototipi ile sızdırılsa da, bize ne kadar ilginç olduğu gösterilmiş oldu.

IP68 su ile toz direncine entegre olan ve bu şekilde ilginç bir tasarımı içeren akıllı telefon, görünümü ile de akıllı telefon sınırlarını zorluyor. Mühendislik prototipi olduğundan dolayı, görselde olduğundan daha farklı bir akıllı telefon ortaya çıkabilir. Ancak telefonun tasarımının aşağı yukarı bu şekilde olması bekleniyor. Bununla beraber Comet isimli mühendislik harikası olan akıllı telefonun tespit edilen özellikleri ise aşağıdaki gibidir:

Yukarıdaki özellikler elbette ki bir sızıntıdan ibaret. Ancak telefonun diğer detayları da ortaya çıkınca, herhangi bir problem kalmayacaktır.

Xiaomi Comet Akıllı Telefonu

Xiaomi Comet isimli akıllı telefonu satın alan kişi, telefonun prototipi ile ilgili önemli görselleri paylaştı. Bu görsellere göre telefonun tasarımına dair önemli fikirlere de sahip olmuş oluyoruz. Arka panele baktığımızda ise bizleri iki adet kamera karşılıyor. LED flaşlı olan iki farklı kamera. Yine arka panele monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu da mevcut. Buradan hareketle akıllı telefonun Black Shark serisi ile olan benzerliği de dikkatlerden kaçmıyor.

Black Shark serisinin orta sınıfın üzerinde bir oyun telefonu olması, Xiaomi şirketini bu hamleyi yapmaya zorlamış olabilir. Çünkü özelliklerinden de anlaşıldığı üzere Xiaomi Comet, orta sınıfa hitap edecek bir akıllı oyun telefonu olarak tasarlanmış. Genel çerçevede özellikleri bir spekülasyon olup, netleşmemiştir. İlerleyen günlerde netleşen bilgileri ve Xiaomi ile ilgili önemli haberleri öğrenmek isterseniz, o halde resmi İnstagram hesabımız olan instagram.com/xiaomiblogcom/ adresinden bizleri takip edebilirsiniz. Önemli ve güncel haberler ile her daim karşınıza gelmeye devam ediyoruz.