Xiaomi Televizyon Fabrikası Dudağınızı Uçuklatacak

Xiaomi akıllı cihaz üreticisi olan, muhteşem teknolojileri ürünlerine entegre eden önemli bir Çinli markadır. Yarış halinde olduğu pek çok marka olmasına karşın, önemli markaları geride bırakan Xiaomi, her geçen gün daha sık adından söz ettirmeye başladı. Görünen o ki, televizyon üretiminde de sınırlarını aştı. Çünkü televizyon fabrikası, inanılmaz bir teknoloji içeriyor.

Xiaomi ile beraber, Xiaomi’nin eski alt markası olan Redmi de televizyon üretiminde önemli bir noktaya geldi. Çünkü her iki marka da, Çin’de hatırı sayılır bir değere sahip. Xiaomi’nin fabrikasını gördüğümüzde ise, bu değerini hak ettiğini söyleyebiliriz. Müthiş bir otomasyon sistemini içerisinde barındıran Xiaomi, bu şekilde seri üretim konusunda sınırları aştı. Videoya baktığımızda, anlatmakta ne kadar güçlük çektiğimizi anlayacaksınız. Çünkü bu gerçekten olağanüstü bir teknoloji.

İnsanlar nedeniyle ortaya çıkabilecek hataların seri üretimde en aza indirilmesini sağlamak için önemli bir PLS sistemi kuran Xiaomi, başarısını buradan hareketle en üst seviyeye getirmiş durumda. Zaten Xiaomi’nin başarısının devamlılığının da bu nedenle oldukça etkin olduğunu size söyleyebiliriz. Peki, nasıl bir fabrika bu?

Xiaomi Televizyon Fabrikası İşleyişi

Video izlenmeden önce kesinlikle düşüncenize benzer bir durumun olmadığını size net bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü bu teknoloji, pek çok markanın elinde bulundurmadığı büyüklükte. Durum böyle olunca da, Xiaomi’nin televizyon üretimindeki başarısı sürpriz olmuyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi son zamanlarda televizyon üretiminde sınırları aşmaya başlamıştı. Şimdi ki haber de, bunu doğrular nitelikte.

Fiyat konusunda ise orta düzeye hitap eden televizyonların üretimini gerçekleştiren Xiaomi, artık üst düzey televizyon üretiminde de önemli bir noktaya geldi. 2500 Dolar gibi fiyatlara inanılması güç televizyonlar tasarlayan ve geliştiren Xiaomi, kendini ön plana çıkarmaya devam ediyor. Videoda da gördüğünüz üzere Xiaomi’nin ne kadar başarılı bir otomasyon sistemine entegre olduğu da açıktır.

Geçtiğimiz günlerde akıllı telefon yönünden de önemli başarılara imza atan Çinli şirket, bu süreçte kendi gelişimini hiç aksatmadan üretimlerine devam etmektedir. Eğer Xiaomi ile ilgili güncel haberler öğrenmek isterseniz, o halde İnstagram.com/xiaomiblogcom/ isimli İnstagram hesabımızı takip edebilirsiniz.