Xiaomi Redmi Note 9, 30 Nisan’da Dünya Çapında Satışa Sunuluyor!

Küresel bir büyüklüğe sahip olan Xiaomi, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir duyuruya göre Xiaomi, Redmi Note 9’un çıkışını 30 Nisan olarak belirlemiş. 30 Nisan 2020 tarihinde 20.00’da yapılacak olan lansman ile birlikte detaylı bir etkinlik oluşturulacak.

Online sunulacak olan etkinlik pek çok kişi için büyük bir dönüşüm heyecanı yaratıyor. Markanın duyurduğu yeni telefona dair bazı gizemler de yok değil!

Çin Üzerindeki İsmi Biraz Farklı Olabilir!

Yapılan duyuruya göre hangi cihazların tanıtılacağı net olarak söylenmese de, Note 9 serisinin çıkmasıyla birlikte farklı cihazların da tanıtımı yapılabilir. Şirket şuanda bazı pazarlarda Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max satışı yaptığı için bu konuyla ilgili güncel bir sürümün gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. Bu durum belki 30 Nisan tarihinde değişebilir.

Söz konusu tanıtımda yeni bir cihaz olarak orta sınıfa hitap eden bir akıllı telefonun gelmesi ihtimali de konuşulan dedikodular arasında yer alıyor. Redmi 10X’in gelme ihtimalinin de olması, bu lansman için önemli bir heyecan oluşturacak diyebiliriz.

Yeni Cihazlar Da Yolda!

Bu duyuruya göre farklı ürünlerin de geleceğini tahmin ediyoruz. Diğer Xiaomi ürünlerinin de tanıtımının yapılacağı bu lansman, oldukça ilgi çekici olacak gibi görünüyor. Bunun nedeni hem korona virüsünün sebep olduğu karantina çalışmaları hem de markanın durmaksızın oluşturduğu inovasyon oluyor.

Lansman ile ilgili gelişmeler oldukça size sitemiz üzerinden duyurmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalın. Sizler de bu süreçte en güncel haberleri almak isterseniz, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom adlı Instagram hesabımızdan bizleri takip edebilirsiniz.