Xiaomi, MIUI 12 İçin Dark Mode 2.0’ı Tanıttı

Xiaomi, MIUI 12 İçin Dark Mode 2.0'ı Tanıttı

Xiaomi’nin MIUI 11’den sonra yeni arayüzü olacak MIUI 12, yeni ve etkin özellikleri ile kullanıcı adaylarının şimdiden dikkatini çekmeye başladı. 27 Nisan’da gerçekleştirilecek olan MIUI 12 tanıtımından önce de bazı önemli detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Peki, nedir bu detaylar?

Xiaomi’nin Gençlik Sürümü olarak iddia edilen Xiaomi Mi 10 Youth Edition, 27 Nisan tarihinde tanıtılacak. Buna bir de MIUI 12 eklenince, heyecan doruğa çıkmış olacak. Ancak her ne olursa olsun tanıtımdan önce MIUI 12 ile ilgili çıkan haberler, kullanıcı adaylarının meraklarını iyiden iyiye artırıyor. Peki, MIUI 12 tanıtımı gerçekleşmeden önce dikkat çeken özellik nedir? Elbette ki Karanlık Mod 2.0, yani Dark Mode 2.0.

Xiaomi akıllı telefon üreticisi, MIUI arayüzünün eski sürümleri çerçevesinde 2019 yılının başlarında Karanlık Mod özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Bunun bir diğer sürümü ve güncelleştirilmiş hali de, ilerleyen zamanlarda MIUI 11 sürümü için gelmişti. Şimdi ise Xiaomi şirketi bunu en üst seviyeye getirdi. Tamamen güncel ve profesyonel şekilde hazırlanan Dark Mode 2.0, yani Karanlık Mod 2.0, MIUI 12 arayüzünün en önemli silahları arasında yer alacak. Kullanıcılar tarafından da büyük bir beğeni ile karşılanacağı aşikâr.

MIUI 12’de Karanlık Mod 2.0 Özelliği Geliyor

MIUI 11 arayüzündeki Karanlık Mod özelliği diğer uygulamaları etkisi altına almıyordu. MIUI 12’de ise Dark Mode 2.0, 42 sistem uygulaması ile 20 ana uygulamaya kadar desteklenebiliyor.

Yeni özelik olacak olan Karanlık Mod 2.0, farklı deneyimleri de kullanıcılara sunacak. Yani hoş görünüm ve görüntü profesyonelliği, Karanlık Mod 2.0’ın en dikkat çekici yanları arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu mod ile yazı tipleri ile gece ve gündüz senaryoları da aktif olarak kullanılabilecek.

Şimdilik bu mod ile ilgili daha fazla detaya hâkim olunamıyor ancak yarın gerçekleşecek olan tanıtım ile tüm detaylara hâkim olacağız. Bunun için bir gün daha beklememiz gerekecek. MIUI 12 ile beraber Xiaomi Mi 10 Youth Edition ve Redmi Pad 5G’nin de tanıtılacağı unutulmamalıdır. Eğer daha güncel bilgilere sahip olmak isterseniz, o halde bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.